pondělí 6. listopadu 2017

Tyčový mixér heureka

Tycovy mixer braun 750w - Vyhledávání na Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tyčový mixér 5KHB2kráľ. Hravo si poradí aj s tými najtvrdšími surovinami. Navyše ponúka unikátny mlynček na korenie a kávu, bez rizika neporiadku.


Navzdory své kompaktní a lehké konstrukci je totiž obdivuhodně výkonný, což dokazuje během efektivního mixování různých druhů pokrmů. Všestranný a vysokovýkonný tyčový mixér nepozná prekážky! Smoothie mixer - Vyhledávání na Heureka.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ponorný tyčový mixér se silným motorem pro extra výkon.


Má dvanáct rychlostí, ergonomicky tvarovanou rukojeť SoftTouch, ostrou čtyřbřitou čepel QuattroBlade a bohaté příslušenství. Mixéry a šľahače Delimano - Heureka. Víko - převodovka pasuje také na tyčový mixér Superior GTM-32GBC. Vhodný pro přípravu koktejlů, pyré, napěnění omáčky.


Multifunkčný mixér s bohatým príslušenstvom sa stane vašim každodenným pomocníkom! Moderné technológie, kvalitné spracovanie a vysoký výkon zaručia čistú a dokonale odvedenú prácu! Tento mixér obsadil tretie miesto v dTeste tyčových mixérov. Ponorny mixer tycovy - Vyhľadávanie na Heureka.


Sekací nôž jez nerezovej ocele a mixér má veľmi nízku hmotnosť a tichý chod. Esperanza EKM003E PESTO tyčový mixér , nerezový, šedý Jmenovitý příkon 4Watt Počet stupňů otáček Turbo režim Ne Další funkce produktu Nůž z nerezové oceli Barva bílo-šedá. Nový tyčový mixér MultiQuick je vybaven technologií POWERBell PLUS s dalším extra mlecím nožem – pro intenzivnější zpracování surovin na jednu otáčku, rychle a pohodlně. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zde se nacházíte: Heureka. Hodnotenie produktu:.


Výkonný motor 800W si hravě poradí se všemi běžnými surovinami. S tímto přístrojem můžete například připravit polévku nebo koktejl, nasekat. Všechny informace o produktu Gastro vybavení Dynamic mixér tyčový Junior Standar porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Dynamic mixér tyčový Junior Standard. Elegantný tyčový mixér s jednoduchým ovládaním ponúka technológiu ACTIVEBlade s pohyblivou mixovacou nohou.


Dokáže sekať, šľahať, krájať, strúhať a spracuje takmer každú surovinu! Nechybí systém EasyClick, nože z nerezové oceli, měkká rukojeť, výkonný motor aj. WH Informace o KENWOOD HDP310. Jak vybrat tyčový mixér Podívej se, který se ti bude nejlépe hodit. Bližší info naleznete zde.


Příkon 400W, materiál plast, příslušenství obsahuje Odnímatelný nerezový tyčový mixér , šlehací nástavec - převodovka pro zajištění optimálních otáček, sekáček 5ml - srpovitý nerezový nůž - protiskluzové nožky nádoby zajišťující stabilitu, nádoba o objemu 6ml. Vysavač dva v jednom, který umožňuje využití jako klasický tyčový vysavač i jako vysavač do ruky. Na jedno nabití dokáže baterie vysávat minut, integrovaný nabíjecí systém pak zajistí opětovné nabití během čtyř hodin. O průběhu nabíjení informuje světelná signalizace.


Vybírejte si Vysavače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky