pondělí 20. listopadu 2017

Kanystr na pitnou vodu

Plastové kanystry s kohoutkem jsou vhodné i na. Pokud sháníte kanystry na olej do auta, máte rovněž po problémech. Záleží tak pouze na vašem výběru. Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Nabídka byla rozšířena o plastové konve a lahve s širokým hrdlem pro kapalné i sypké materiály potravinářského průmyslu.


Plastový kanystr na vodu s kohoutem, objem litrů.

Skladem i další kanystry s kohoutem. Rozměry 4(výška) x 2x cm. DIN (mm) vhodné i pro větší ponorná čerpadla. Podobné fráze na Nejrychlejsi. Na dlouhé vzdálenosti je vhodné s sebou vozit i dostatečnou zásobu vody.


Pro tyto účely si můžete pořídit kanystr na vodu s kohoutkem, díky kterému si snadno vodu přečerpáte do menší nádoby, ze které můžete buď pít, nebo třeba doplnit vodu do chladiče. Kanystr na pitnou vodu litrů s kohoutkem KTZ10. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Kanystry na pitnou vodu ocení hlavně kempaři a chataři. V naší nabídce naleznete širokou škálu kanystrů na pitnou vodu plastových. Vybrat si můžete provedení s výlevkou, s kohoutkem nebo stohovatelné. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mimo pitnou a teplou vodu. Darované kanystry umožní pitnou vodu snadněji přepravovat a déle uchovávat. Doplňky a díly pro karavany Voda Barely a. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Hledáte kvalitní kanystr na vodu ? Výhodou je praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Tento plastový 20l kanystr na pitnou vodu má ve spodním rohu kohoutek pro snadné použití. Hodí se do všech držáků kanistrů od firmy Fronntrunner ale i jiných výrobců.


Zásobování firem plastovými obaly. Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití. Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. Lahve a kanystry dodáváme výrobcům čistících prostředků a kosmetiky.


DIN 96), rozměr 2x 2x 5- 65Kč s DPH 59Kč s DPH.

UV záření na skladovanou látku nebo vodu v nádrži. Výrazná úspora skladovacích a manipulačních prostorů. OEM Sud na dešťovou vodu 300l PH s kohoutkem. Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě. Je vhodný ke skladování a bezpečné přepravě benzínů,… 22.


Pravidelným čištěním můžete prodloužit životnost kanystrů. Také vás v kempu nebaví chodit desetkrát za den pro vodu ? Máme pro vás řešení, pořiďte si kanystr na vodu z naší nabídky. Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných látek.


Navíc je součástí kanystru výpustný kohoutek. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky