čtvrtek 16. listopadu 2017

Kuchynská linka 260 cm

Vyberte si z našej ponuky kuchýň 2cm. Lacno, ľahko a rýchlo máme pre Vás riešenie - kuchynské linky s typizovaným rozmerom ideálným do väčšiny bytov. Pri plánovaní novej kuchynskej linky sa oplatí prelúskať eshopy jednotlivých predajcov a získať tak približnú predstavu. Moderná kuchynská linka SANGRANO 2cm. Jak bude vypadat vaše kuchyňská linka ? Kuchyňská linka Wanilia 2cm.


Podívejte se na nejširší výber na FAVI. Máme přímé, rohové i malé kuchyňské linky. Jen u nás seženete takový výběr levných kuchyňských linek, s pracovními deskami, úchyty a sklem za kuchyňskou linku.


Pořiďte si kompletní kuchyňskou linku s osvětlením u nás. MDF dvierka - grey mat, kovové úchyty, výškovo regulovateľné nožičky, výška skriniek h. Dodacia lehota 6-týždňov. VERSAILLES kuchynská linka 24 biel. Ponúka viacero skriniek, ktoré si môžete ľubovoľne umiestniť v priestore.


Kuchynská linka 260 cm

Sektorová kuchynská linka Marsala prináša do vašej kuchyne moderný dizajn, eleganciu a praktickosť. Už na prvý pohľad vás upúta krásnym lesklým povrchom v bielej a tmavosivej farbe vkusne doplneným čiernou pracovnou doskou s rozmermi 260xcm. Biela kuchynská linka Michelle je ideálnym riešením do vašej kuchyne. Disponuje veľkým priestorom pre varenie, celková šírka kuchynskej linky aj s priestorom pre rúru je 2cm. Oceníte jej rozsiahly a prakticky členený úložný priestor, moderný dizajn a prínosné mechanické prvky.


Spojenie farieb san remo tmavé a lava s leskom. Dekor grafitu na predných plochách v kontraste s dubovou pracovnou doskou pôsobí veľmi pekne a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kuchynská linka 260 cm

Dobrý den, hloubka je standardní. U vestavnch spotřebičů se počítá s tím, že je zakryjete pracovní deskou s hloubkou cm. Vysoké skříně na vestavné spotřebiče mají hloubku cm.


Skříňky na vestavné spotřebiče nemají zadní desku, je tedy možné do nich umístit libovolný spotřebič. Je možné dokoupit celoplošný dřez s odkapávačem a odsávačem par Faber bílý (uveďte v poznámce). Sporák a doplňky vyobrazené na úvodní fotografii nejsou v ceně.


Kuchynská linka 260 cm

Predávame kuchyne a kuchynské linky v rôznych veľkostiach a farebných kombináciách. Základní sestava, provedení: bílá, wenge, korpus wenge, materiál: DTD laminovaná, horní rozměr s digestořovou skříňkou m, spodní rozměr m. Skříňky jsou dodávány včetně pracovní desky, tloušťka pracovní desky mm, dřezová skříňka dodávána bez pracovní desky. Představujeme vám vysoce kvalitní kuchyňské linky za rozumnou cenu. GRÉCKO kuchynská linka vo farbe granát metalic je vhodnou voľbou do moderných interiérov a domácností.


Korpus je vyrobený z kvalitnej lamino dosky v bielom farebnom preve. Linka je dodávána ve vyobrazeném provedení, skříňky nelze samostatně dokupovat. Pracovní deska je v odstínu pískovec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky