úterý 7. listopadu 2017

Daruji za odvoz kuchyňskou linku

Daruji za odvoz kuchyňskou linku

Dobrý den, pokud máte zájem o kuchyňskou linku na chatu atd. Doplnění - zatím je linka rezervovaná. Děkuji všem za zájem, pokud náhodou nebude mít první zájemce nakonec zájem, budu postupovat postupně jak jste se ozvali.


Omlouvám se všem, že jsem nestíhal. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.


Kto mi bi vedel darovat kuhinsku linku 1cm do 1cm a mraznicku moze bit aj hladnickov na odvoz. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Daruji Postel za odvoz.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vyměním tv stěnu za kuchyňskou linku Kladno a blízké okolí. Nikdy neposílejte peníze předem. Buďte obezřetní a jakékoliv podezření nám prosím nahlašte. Obsahuje malou vestavěnou ledničku, dřez s baterií.


Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Jak sestavit kuchyňskou linku – Jak sestavit kuchyňskou linku. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné d. Vhodná do dílny či na chalupu. Dále dvě vestavné skříně z kuchyně a dvě z chodby. Vše je rozebráno a připraveno k odvozu.


Daruji za odvoz kuchyňskou linku

Starší kuchyňská linka. Už nehľadajte darujem kuchynsku linku , inzercia. Vyberte si na našem bazaru kuchyňskou linku.


Tato nabídka od prodejce podrazsky byla archivována dne 15. Kuchyňská linka za odvoz za 56Kč. Tento předmět byl vydražen v aukci a. Linka se skládá: 2x horní dvoudvéřová skříňka, 1x dolní dvoudvéřová skříňka, 2x dolní jednodvéřová skříňka, nerezový dvoudřez s odkapávačem uložený ve dvoudvéřové skříňce, provedení v bílé barvě s modrožlutou tapetou- lze měnit.


Centrum Plzně - přízemní byt. Tato položka byla publikována na 9. Nábytek, Nezařazené, Vimperk. Můžete sledovat reakce na tuto položku. Hlídejte nejnovější inzeráty pomocí aplikace.


Horní skříňky (4ks) k odvozu ihne spodní (šuplíky a džezová skříňka) k odvozu od 21. Barevné provedení viz fota. K tomu daruji také kombinovaný sporák a cirkulační digestoř. Rozměry kuchyně: 40xmetrů včetně sporáku (možno i bez).


Daruji za odvoz kuchyňskou linku

Zapomněli jste přístup k účtu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky