středa 15. listopadu 2017

Připojení elektrické trouby

Jak správně vyřešít připojení nové elektrické trouby plynového sporáku? Jak zapojit plotýnku ve vařiči se vodiči, když tam jsou jen dva? Mohu instalovat varnou desku a troubu, když mám jen jednofáz. Ako sú rozdelené prúdy medzi fázy u šporáku? Jak ověřit správnou funkci sklokeramické desky?


Jaké jističe a kolik je potřeba pro připojení.

Může se zapojit varná deska a elektrická trouba. Jak připojit elektrický sporák Beko? Jaký mám připravit přívod pro třífázový sporák 400V?


Připojení elektrické varné desky a trouby zoul, 15. Budu v kuchyni připojovat elektrickou varnou desku a troubu (dva samostatné spotřebiče). Chtěl jsem si udělat lepší obrázek o j. Jestli je přívod jednofázový, 3kW se vejdou do jmenovitého proudu jak zásuvky tak i zástrčky (zkontrolovat - na nich uvedeno), bylo by teoreticky možné i připojení do zásuvky. Zásuvka by měla být na přístupném místě, pak se dá považovat za náhradu (požadovaného) vypínače a tak i používat, odpojovat spotřebič při.


Funkce elektrické trouby.

Pro domácnosti s více než osobami jsou vhodné trouby s objemem nad litrů. Elektrické sporáky jsou obvykle v energetické třídě A. Energetická třída značí energetickou náročnost spotřebiče a najdete ji na energetickém štítku v detailu každého produktu. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.


Velikost trouby vybírejte s ohledem na četnost jejího používání a na množství členů v domácnosti. V případě, že příliš nepečete nebo jste v domácnosti jen dva, postačí vám menší objem trouby. Pro až osoby v domácnosti postačí trouba o velikosti až litrů.


Hrozí nebezpečí požáru nebo úrazu elektrickým proudem. Veškerá elektrická připojení by měla být provedena kvalifi kovaným elektrikářem. Spotřebič musí být uzemněn.


Zkontr olujte, zda údaje o napájení na typovém štítku souhlasí s parametry elektrické sítě. Vestavné pečící trouby. Videa mohou obsahovat nevhodné výrazy.


Bohužel v brožuře byl pětižílový kabel (3xL fáze, 1xN nulák a 1xPE zemnící) 2xčerný fáze, 1xhnědy fáze, 1xmodrý nulák a 1xzelenožlutý. Proto udr˜ujte elektrické šňůry druhých přístrojů v přiměřené vzdálenosti od sporáku. Pro čištění trouby nepou˜ívejte čističe na horkou páru a vysokotlaké čističe neboť mohou způsobit elektrický zkrat. Dvířka trouby se při pou˜ití silně ohřejí.


Po připojení do sítě vyhazoval proudový chránič.

Ať už vaříte a pečete každý den, anebo patříte pouze k příležitostným kuchařům, bez sporáku a trouby se vaše kuchyně za žádných okolností neobejde. Pro každou domácnost se totiž jedná o naprostý základ. Indukční sporák s multifunkční troubou zaujme energeticky úspornou třídou, přehledným dotykovým ovládáním, objemem trouby až litrů a přednastavenými programy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky