pondělí 6. listopadu 2017

Odšťavňovač hyundai je 337

Přístroj kompaktních rozměrů di. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hyundai JE 3alternativy - Heureka. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.

DIY how to kill crabgrass. My crabgrass is not dying. How to prevent and control crabgrass - Duration: 10:53.


Díky tomu se dokáže bez problémů postarat o špičkové odšťavnění libovolného ovoce či zeleniny. Motor je navíc vybaven zpětnou vazbou, dokáže se tak. Kvalitní odšťavňovač o příkonu 5W připraví lahodnou šťávu z ovoce i zeleniny, se zachováním všech vitamínů. Zaujme elegantním design.


Veškeré informace o produktu.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zboží skladem zasíláme okamžitě. Zdravý životní styl je v dnešní době hračka! Luxusní odšťavňovač Hurom Hurom Slow Juicer - Hurom H-AE Alpha, 3. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


S výkonným 400W motorem se zpětným chodem zpracuje velké množství ovoce a zeleniny. Automaticky reguluje výkon dle tvrdosti ovoce a díky širokému plnícímu otvoru do něj můžete vkládat velké kusy ovoce nebo zeleniny a to dokonce i celá jablka. Všechny manuály jsou u nás v českém jazyce a ke stažení ve formátu pdf. Prodám plně funkční odstředivý odšťavňovač hyundai JE 3s kompletním vybavením.


Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Začít žít zdravěji a získat nové stravovací návyky je v dnešní době čím dál jednodušší! Kapacita nádoby na odpad (l): 1. Pravidelný přísun vitamínů podporuje imunitu, velký plnící otvor.


Výhodou je spätná väzba, ktorú oceníte najmä pri tvorbe. Listová zelenina a její stonky lze také odšťavnit, je však nutné pěchovadlo tlačit pomalu. Odšťavňovač není vhodný pro druhy ovoce, které jsou obzvláště tvrdé, obsahují vlákna a hodně škrobu, jako např.

Předání v Brně, osobní vyzvednutí v Lelekovicích nebo pošta, zásilkovna. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Příkon je násobkem napětí spotřebiče (zpravidla 230V) a jeho proudovým odběrem v ampérech (A). Objem nádoby na šťávu Udává jaký objem vylisované šťávy je schopna nádoba pojmout. Standardem u malých odšťavovačů citrusových plodů je cca l, u odšťavovačů odstředivých je tento objem zpravidla 1-l.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky