úterý 14. listopadu 2017

Diava leštěnka

Fun, Varied Itinerary and Kowledgeable Lead Crew. Nebyly nalezeny žádné recenze. Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítk. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


LESK UNI, l, s víčkem, lešticí prostředek na sklo. Bistrol Speciál 500ml protiskluzový. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. DIAVA multifunkční, 330ml, rozprašovač. Informace O společnosti Co nabízíme Obchodní podmínky Reklamační řád Kontakt.


Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím. Cena: Kč : Kč: bez DPH: Načítání. Diava zanecháva vysoký dl. Přípravek je vhodný na konzervaci a leštění nábytku.


Vhodná pro všechny druhy nábytku. Jak uklízet: Dřevěný nábytek Máte naklizeno a už vám zbývá jen naleštit nábytek? Základní cena s DPH: 3Kč. Přidat produkt do oblíbených.


Přidejte do oblíbených a upozorníme vás na novou akci Není v akci. Nákup bez rizika: dní na vrácení. The Batatotalena Cave, also known as the Diva Guhava in Buddhist literature, is a cave system in Sudagala, km (mi) away from the town of Kuruwita, in the Sabaragamuwa Province of Sri Lanka. Leštěnka Pronto - dokonale odstraňuje prach, šmouhy a otisky.


Obsahuje antistatické složky, které zabraňují opětovnému usazování prachu. Jaký lék Vám nejvíce pomohl či naopak. Odkazy na odborné recenze. Zásady cookies Prohlížením těchto stránek přijímáte soubory cookies, které slouží k vylepšení a personalizaci našich služeb a marketingu a ke společenské aktivitě.


Zanechává vysoký a také dlouhotrvající lesk a je odolný proti vodě. Tekutá leštěnka na dřevo a dřevěný nábytek. Zobrazit podrobnější popis. Nelze bohužel objednat. Toto zboží není v tuto chvíli.


Nově přehlednější a rychlejší. Toggle navigation Toggle navigation. Vážení zákazníci, v průběhu každého dne se snažíme uvolňovat rozvozové časy okamžitě ve chvíli, kdy nám to naše doručovací kapacita dovolí, často s doručením ten samý den.


Nejpoužívanější prostředek na čištění a leštění nábytku. Další slevy čisticích prostředků na Kupi. Nábytek je poté odolný proti vodě. Váš nábytek bude zářit čistotou a leskem.


Obsah: 2ml Skladování a použití Způsob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky