čtvrtek 2. listopadu 2017

Hliníková forma na bábovku

Pořiďte si netradiční formu na bábovku. Pokud patříte také mezi jedince, kteří nedají na tento dezert dopustit a ztratila se vám nebo rozbila forma na bábovku , můžete si ji pořídit u nás. V naší nabídce naleznete celou řadu zajímavých forem na bábovku samozřejmě máte také netradiční formy na bábovku. Hliníková forma na vysokou bábovku Nordic Ware Jubilee.


Nedivte se, až si vaši hosté nebo rodina spletou bábovku s návrhem architektonické stavby. Ale stačí ji jen nakrojit a uvidíte, že se uvnitř skrývá ta stará.

Tato forma na bábovku z masivního litého hliníku s nepřilnavým povrchem je jako stvořená pro slavnostní pečení. Využít ji ale můžete i na klasickou víkendovou bábovku - když ji navíc polijete polevou, proměníte tradiční mlsku ve slavnostní záležitost. Překvapte své nejbližší vyšperkovaným dezertem, který. Profesionálna kvalita za výhodnú cenu! Dodejte pečení úplně nový rozměr s hliníkovou formou na bábovku ve tvaru krystalu Nordic Ware!


Prodám retro věci do kuchyně v pěkném stavu-viz foto-250Kč,nová forma na bábovku , forma na dort,váha,konvice na čaj-300Kč,velký hrnec s poklicí-80Kč. Odpovědi na e-mail nebo tel. Je vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby.

Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Tato veliká forma na bábovku z masivního litého hliníku. Jedná se o skvělý a chutný dezert.


Nabízíme formy na bábovku v několika provedeních, ze kterých si každý vybere! Ibili forma na bábovku cm. Od 3Kč obchod Porovnat ceny. K dispozici jsou kusy. Pečící forma na bábovku hliníková průměr cm.


Forma s odnímatelným dnem na pečení. Luxusní a designově moc povedená hliníková nepřilnavá forma na bábovku. Okouzlete své přátele a rodinu nejenom skvělou chutí, ale i neobyčejným vzhledem.


Běžná bábovka je fajn, ale s tohto formou od Wiltonu budete za královnu. Je opatřena nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku. Bábovku z formy snadno vyklopíte.


Snadná údržba, lze mýt také v myčce na nádobí, ta však snižuje životnost nepřilnavého povrchu.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Formy na bábovku jsou ve výborném stavu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vnejsek velmi zachovalý. STAV A INFO VIZ FOTO S OHLEDEM KE STÁŘÍ,RADĚJI BEZ ZÁRUKY NA POŽÁDÁNÍ POŠLU PODROBNĚJŠÍ FOTO. NEŽ PŘIHODÍTE RADĚJI SE ZEPTEJTE. Příhozy neruším, přihazujte s uvážením ! Dodajte pečeniu úplne nový rozmer s ikonickými formami na pečenie Nordic Ware!


Táto forma na bábovku z masívneho liateho hliníka s nepriľnavým povrchom je ako stvorená na slávnostné pečenie. Kulatá forma na dort je nestárnoucí klasikou, která je používaná již celá léta. Pořídit si můžete jednoduchou i patrovou formu na dort.


Pečení dortů není nijak složité, s našimi pomůckami je to ještě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky