úterý 28. listopadu 2017

Leptací pasta na sklo

Leptací pasta na sklo g. Pastu nanášíme pomocí špachle ve výšce cca 1mm a nechá se min. Pasta se nechá minut působit,. Potom se pasta může vrátit zpět do původní nádobky k dalšímu použití.


Vyleptaný povrch se oplachuje pod tekoucí vodou. Dovozce výtvarných potřeb a.

Hlavní pomůckou k leptání skla je speciální leptací pasta. Dříve šlo o techniku náročnější, na sklo se nanášel vosk, do kterého se vyryl motiv, a sklo se následně ponořilo do kyseliny fluorové. Sada kusů leptací pasty po 10g. Návod jak leptat sklo s použitím řezacího plotru Brother ScanNCut. Stačí leptací pasta , kousek vinylové fólie a za chviličku máte originální dárek.


Exkluzivní novinka od známé značky Pentart nabízí umělcem vytváření uměleckých děl přímo na skleněné povrchy! Vysoce účinná krémovitá konzistence na leptání skleněných povrchů. Po aplikací vzniká na dotek jemná, matná vrstva, na kterou můžete dále malovat.

S touto skelnou pastou si můžete vytvořit ornamenty na skleněné nebo glazované nádoby, zrcadlo, okenní nebo dveřní tabule nebo skleněné dveře ve sprše. Skelná krystalická pasta bývala do teď neznámá ve světě sklářského designu. Můžete ní totiž nahradit komplikovanější řemeslné zpracování skla leptem. Na čisté a odmaštěné sklo naneseme špachtlí leptací krém a necháme několik minut působit (dle požadavku na hloubku leptání).


Poté krém setřeme zpátky do lahvičky a ihned opláchneme vodou. Krém má zelenou barvu, nemá vliv na výchozí odstín - vyleptaný povrch je vždy bezbarvý - zamražený. Skleněný povrch musí být zcela odmaštěn a očištěn. Z důvodů bezpečnosti je leptací krém na sklo navržen jako pasta , která může být snadno odstraněna ze skleněných objektů dřevěnou špachtlí a opakovaně použita.


Je vhodný pro tvorbu dekorací za pomocí šablony apod. Sklo je po aplikaci pasty matné a zbělá. Před použitím je nutné povrch skla důkladně očistit a odmastit. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá. Nová leptací pasta Od 1. Ke změně jsme přistupili na základě pečlivého testování především kvůli vhodnější konzistenci a tím i jednodušší aplikaci na skla vozidla.


Přestože jsme za celou dobu existence nezaznamenali jediný problém, považujeme stále za důležité. Tento leptací materiál na sklo bol špeciálne vyvinutý na domáce použitie, na zábavu aj umenie. Môžete vytvárať dekoratívne vzory, technické značky alebo podpisy na.


Z dôvodu bezpečnosti je leptací krém na sklo navrhnutý ako pasta , ktorá môže byť ľahko odstránená zo sklenených objektov drevenou špachtľou a opakovane použitá.

Krémová konzistencia a tixotropné vlastnosti umožňujú. V našem eshopu naleznete veškeré pomůcky pro tvoření. Vitrolept leptací pasta na sklo.


Korálky, FIMO, křišťálovou pryskyřici, pomůcky na smaltování, folie, colourplast, textilní pomůcky, barvy na textil, razítka, leptací pasty na sklo , fixy na porcelán, a další potřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky