čtvrtek 16. listopadu 2017

Plastový cedník

Plastový cedník s rukojetí je šikovným a praktickým pomocníkem každé hospodyně. Ať už potřebujete smaltovaný, plastový či nerezový cedník – u nás vše naleznete! Výjimkou nejsou ani cedníky s podstavcem či s rukojetí. Vsaďte na českou kvalitu!


Hravě scedítě těstoviny, opláchnete drobné.

V rukojeti je otvor pro zavěšení. Praktický cedník na čaj se těší stálé oblibě u zákazníku a to hlavně v zimních měsících. Vyrábíme v bílé, žluté, zelené a krémové barvě.


Kompletní nabídku nálevek naleznete v tomto odkazu. Díky cedníku pohodlně omyjete i čerstvou zeleninu nebo ovoce. Produkt má jednoduchý design a je dodáván v zelené barvě.


Nerezový cedník s ušima 26cm - Orion.

Sada napařovačů Joseph Joseph Nes. Všechny naše produkty jsou vyrobeny v České republice. Nestačí, že musíte přesypat rýži, čočku, těstoviny či jine potraviny do cedníku a zpět, ale také se do něj zamotává nebo propadá skrz. Cedník plastový DEM cm.


Promývejte potraviny jednoduše už v misce. Stačí nalít vodu, přiložit veselou velrybu k misce a vodu jednoduše vylít. Vyroben z kvalitního odolného plastu. Ideální pro těstoviny, rýži, ovoce a zeleninu.


Jednoduchý čistý a klasický design v pěkném barevném. Vyberte si značkový produkt za rozumnou cenu právě u nás. Internetový obchod Časžít splní téměř jakékoliv vaše přání a kvalitním produktem to začíná.


Pokud máte rádi všechno hezky na jednom místě. Připevněná rukojeť a ploché dno pro snadné užívání. Odolný plast nejvyšší kvality snese i větší zátěž.


Dvojitý cedník na cezení medu, jenž pasuje na nádoby na med a pod medomet.

Je buď jemný, nebo hrubý. Má hustší tkanivo – oka 1xmm – a řidší tkanivo – oka 2xmm. Materiál: karbonová ocel s nepřilnavým povrchem. Veľkosť oka horného sita je mm, spodné sito má veľkosť oka mm.


Chcete vedieť, či je cena 1. Dvě, do sebe skvěle padnoucí síta s různou hrubostí a průvěsem zajistí 1 čistotu, právě stáčeného medu. Díky různě velkým sítovým očkům docílíte med na první filtraci bez voskových úlomků, zatoulaných víček, či jiným medových nečistot. Průměr cedníku je - 3cm. Hloubka ceníku kužel je cm.


Univerzální kuchyňský cedník s háčkem na zavěšení, je ideální pomocník v každé domácnosti. Lze využít na slívání těstovin nebo odkapání ovoce, či zeleniny. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Levná varianta cezení medu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky