pondělí 27. listopadu 2017

Plastové lahve

Zásobování firem plastovými obaly. Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití. Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. Významný výrobce plastových lahví na chemikálie pro domácnost, kosmetické přípravky, vzorky, z hmoty HDPE a PET.


Do plastové láhve je vhodný jakýkoliv nápoj, voda, čaj, mléko, víno, pivo nebo káva.

Objem lahviček od 10ml do 250ml s uzávěrem, lahvičky s rozprašovačem, lahvičky průhledné, bílé. Plastové lahve od 10ml - 300ml. Použitý materiál HDPE, PET, PEG. HDPE plastové lahve jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v potravinářském, chemickém, drogistickém nebo petrochemickém průmyslu. Materiál plastové lahve je odolný většině chemických látek a zaručuje tak bezpečné uložení či přepravu.


V naší nabídce najdete především plastové , skleněné a nerezové láhve na vodu a další pití, krabičky na svačinu, boxy a termoboxy na jídlo, nákupní tašky, nákupní košíky, termosky a termohrnky od předních světových výrobců. Jsou určené ke skladování a přepravě kapalin v potravinářském, nepotravinářském, drogistickém. Určitě i vy stále narážíte na ulici pobíhat lidi, držíc v ruce plastové láhve s vodou.

Tyto lahve však nejednou obsahují velké množství škodlivých chemikálií. Ty mohou snadno převážit přínosy správné hydratace. Měli byste proto věnovat náležitou. Výrobu lahve PET s UCHEM – unikátní technologie Neváhejte a zavolejte okamžitě, rádi a ochotně Vám pomůžeme, jsme tu pro Vás. Děkujeme a těšíme se na spolupráci.


Prázdné plastové PET lahve nemusíte vyhazovat do koše nebo do tříděného odpadu. Vyrobte si z nich dekoraci, domeček pro panenky nebo uzávěr na sáček s potravinami. Prvním z nich je výroba plastových nádob, druhým je produkce kartonáže (papírové výseky, papírové krabice).


Vyrobíme vám obal na míru dle vašeho zadání. Za pomoci moderní výrobní linky jsme schopni dodat v dosti krátkém čase plastové lahve nebo kartonové obaly dle vaší specifikace. Bojujete s plastovým odpadem?


Hromadí se vám doma plastové lahve. Lahve na mléko Lahve na víno. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. Ladné nabízí plastové obaly. V nabídce obalů naleznete láhve z PET a PE materiálů, uzávěry na vyráběné láhve i odnosná.


Dále plastové uzávěry - rozprašovače, pumpičky, flip-top, pull push a bezpečnostní uzávěry CRC.

Jste-li výrobci nebo distributory čisticích a chemických přípravků, nebo máte-li plastové láhve a kanystry jako doplňkový prodej ve svém obchodě, je možné u nás pořídit prázdné plastové obaly za velkoobchodní ceny. Jsou vyráběny ze zdravotně nezávadného materiálu - jsou lehké, mají působivý design a navíc šetří přírodu. Dodržujte pitný režim stylově a myslete ekologicky! Acti Pack, Actipack, PET obaly, plastové obaly, PET lahve , PET kelímky, lahve z plastu, kelímky z plastu, kelímek z PET, lahve z PET, kelímky pro kosmetiku, kelímky pro zdraví a krásu, lahve pro kosmetiku, lahve pro produkty zdraví a krásy, kelímky pro potravinářský průmysl, kelímky pro potraviny, lahve pro potravinářský průmysl, plastové obaly pro osobní hygienu.


Vyrábíme dávkovače na dezinfekční gel. Stohovatelné přepravky přímo od výrobce. Jednoduchým otočením lze prázdné bedny do sebe zasunout a dochází tak k velké úspoře místa, což je velkou předností v logistice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky