čtvrtek 2. listopadu 2017

Talíře banquet

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nabídka talířů a jídelních souprav značky BANQUET je velmi široká. Různé materiály jako je porcelán, keramika, sklo, rozmanité tvary a barvy, nám umožňují vybrat ten správný servis.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Značka BANQUET představuje kompletní sortiment domácích potřeb, keramiky, užitkového skla a porcelánu.


Jsme velmi rádi, že Vám můžeme představit značku domácích potřeb BANQUET , která představuje kompletní sortiment pro přípravu jídel a nápojů, stolování, skladování surovin i hotových jídel. Pak jistě uvítáte možnost nakoupit si talíře dle svého vkusu po jednotlivých kusech. Vybírat můžete z nabídky polévkových, mělkých i dezertních talířů jak z porcelánu, tak z kvalitního tvrzeného skla.


V naší nabídce nechybí talíře jednobarevné ani v moderním designovém provedení. Dobré kvalitní jídlo se nejlépe vyjímá na hladkém, čistě bílém talíři.

Takové nádobí nikdy nevyjde z módy a bude vám dlouho a dobře sloužit. U nás najdete spoustu talířů pro nejrůznější příležitosti, díky nimž bude vaše jídlo potěšením nejen pro vaše chuťové pohárky, ale i pro oko. Potřebujete doplnit jídelní soupravu?


Dokoupit mělké, hluboké či dezertní talířky? Na jednom místě mraky talířů z 3e-shopů! V nabídce najdete hranaté talíře na pizzu, talíře do mikrovlnky i vánoční talíře. Vyberte si podle parametrů. Ukážeme vám jen ty relevantní.


Kolekci EBRO lze doplnit o šálky, misky a další talíře Nádobí je vysoce odolné proti poškrábá. Jakmile objevíte ten pravý porcelán, už pro vás nádobí nebude jen podložka pod jídlo. Z pěkných talířů si naplno vychutnáte každé sousto.


Jídelní sada s jemným a elegantním motivem Lavender rozveselí každý jídelní stůl. Sada obsahuje talířů v hranatém tvaru. Vybírejte z produktů v kategorii talíře. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje. DESTINY se hodí pro každé srolování.

Hodí se samozřejmě i pro každodenní stolování a běžné používání. Na výběr jsou krásné sady, ať už jednobarevné, nebo s atraktivními motivy. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 7Kč Od 7Kč -Hledat Barva Vzhled hluboké mělké dezertní na pizzu na sushi Tvar hranat. Hladká police (bez drážky) je vpředu opatřena několik centimetrů vysokou plnou lištou nebo „žbrdlinkovým“ zábradlíčkem, o něž se opře spodní okraj talíře a talíř nemůže propadnout.


Elegantní jídelní souprava LEVANDULE z bílého porcelánu je zdobena nádherným dekorem levandule. Souprava talířů obsahuje dílů - 6x dezertní talíř, 6x hluboký talíř a 6x mělký talíř. Banquet Porcelánová sada talířů LEVANDULE ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky