pátek 24. listopadu 2017

Parní čistič heureka

Díky vysokotlakému proudu páry obohaceného o nano částice a záporně nabité ionty, dochází zároveň k čištění a dezinfekci. Parní mop, je skvělou ekologickou alternativou k chemickým čistícím prostředkům. Má bohaté příslušenství, které je ukotvené přímo na čističi.


Parní čistič Parní čistič je skvělým pomocníkem do každé domácnosti. O dokonalý domov bez nečistot a bakterií se postará parní vysavač, který zvládne napařování, vysávání i vysušení v jednom kroku. Vyberajte si Parné čističe podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Nezdržujte se zbytečně úklidem! Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Vybírejte si Vysokotlaké čističe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Karcher parni cistic - Vyhľadávanie na Heureka.


S tlakem páry bar a objemem nádoby l. Velmi dobře vybavený nejprodávanější ve své třídě. SteaMitt s mikrovláknovou podložkou, pro bezpečné odstranění odolné špíny z. Kärcher parní čistič SC základní třídy. Vybírejte si Pečící trouby parní podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jde o multifunkční parní čistič , který víte použít na podlahy, koberce, čištění oken, napařování oděvů a také jako mop a ruční parní čistič.


Tento parní čistič je velmi lehký, skladný a snadno přenosný, zapomínat netřeba ani na pohodlné a rychlé ovládání. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Můžete jej použít jako parní čistič oken nebo na spáry, aniž by vás bolela ruka. Hodí se tedy na drobnější úklidové práce, tedy do běžné domácnosti nebo kanceláře. Nižší tlak totiž nemusí.


Jak vybrat parní čistič – rady a tipy. Jak jsme již řekli, parní čistič je v domácnosti velmi dobrý pomocník, ale nemůžete od něj čekat zázraky a jsou věci, které prostě nezvládne, na to berte předem ohled. Dále pak záleží na tom, jaký model vyberete.


Nebudeme se dále věnovat rozdělení parních čističů na. I když jsou parní čističe ve své podstatě jednoduchá zařízení, pyšní se i různými funkcemi a. Jsou to nástavce k ručnímu čističi, větší množství kartáčků, kloubový kartáč, flexibilní hadice, parní koncentrátor, rotační kartáč a sklopný kartáč. Kapitolou samou o sobě jsou také parní mopy 2v kdy z velkého těla mopu můžete odejmout středovou jednotku a získat tak malý ruční parní čistič.


Profesionální parní čistič s naftovým ohřevem pro čištění dle volby suchou, vlhkou nebo mokrou párou až do 185°C. Přístroj je vyvinutý pro nejvyšší průmyslové nároky a je určen. Tecnovap parní čistič bez odsávání GAL - Čištění suchou párou. Mono-Fáze páry s tělem s ABS a automatické doplňování systému s elektromechanickou kontrolou hladiny vody v. Parní mop s kabelem využívá k úklidu horkou páru a tím likviduje až 9 bakterií.


Není třeba žádných mycích přípravků, k provozu mu postačí obyčejná čistá voda. Vybírejte si Čističe oken a skel podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vybírejte si Parní generátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky