úterý 17. května 2016

Tescoma formičky

Grow your business with Complete CRM. Milujete pečení a rádi byste si usnadnili přípravu? Originální silikonové formičky a košíčky vynikající pro snadnou a rychlou přípravu atraktivních cukrářských dekorací, čokoládových bonbonů i sladkých nebo slaných pečených i nepečených pokrmů.


V nabídce také univerzální formička pro přípravu tvarovaných sázených vajec, omelet. Stovky úžasných vychytávok pre kreatívne chvíľky v kuchyni – formy, formičky, podložky aj valčeky, ktoré ocení každý, kto si bez pečenia nedokáže život predstaviť. Nakupujte přímo od výrobce.

Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Forma je díky svému materiálu pružná, srdíčka lze tedy snadno vyklopit. Anjelský koláč či Frankfurtský veniec. Vynikající pro tvarování pokrmů a snadnou přípravu vrstvených předkrmů, příloh a dezertů.


Souprava obsahuje formičky se stupnicí pro rovnoměrné vrstvení, u. Nabízíme formy na pečení, vhodné pro běžnou domácnost i pro profesionální využití. Například jsou to formičky na tlačené těsto z teflonu. Tento návod je určen výhradně pro osobní a nekomerční užití.


Naplněné formičky vložte na 5-minut do.

Vybíráme pro Vás pouze osvědčené formy a formičky na pečení značek Tescoma , Tefal aj. Formy a formičky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Velmi oblíbené jsou kovové formy ( formičky ) s nepřilnavým povrchem. Kvalitní forma je základem těch nejlepších dortů! Tescoma formičky na čokoládu DELÍCIA CHOCO, lyžičky € Tescoma obojstranné vykrajovače srdce DELÍCIA, 6veľ Vynikajúce pre ľahké vykrajovanie rôznych veľkostí cukroviniek z lineckého, perníkového aj sušienkového cesta.


Vykrajovátka a formičky na drobné pečivo. Dostaňte své cukroví a sušenky do formy. Zapomeňte ale na svůj obvyklý arsenál a doplňte svá vykrajovátka a formičky o nové tvary.


Uvidíte, že vám najednou bude i mnohem víc chutnat. Použitý plast je vysoce odolný a proto vhodný do ledničky i do myčky. Vytvořte originální cukroví s našemi formičkami na pečení. Tescoma Silikonové formičky DELÍCIA DECO, čísla retro. V naší nabídce naleznete celou řadu různých druhů pečících formiček.


Moderní silikonové formičky na pečení, klasické kovové formičky nebo velmi oblíbené nepřilnavé formičky na pečení. Upečte si netradiční velikonoční cukroví s formičkami od značky Tescoma. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, lze mýt v myčce nádobí. Kompletná ponuka produktov z kategórie vykrajovače, formičky a zdobičky ponúkaná pod značkou tescoma , ktorá je zárukou kvality.


Pozrite si aj ďalšie produkty v našom katalógu.

Zlacnené produkty v kategórii vykrajovače, formičky a zdobičky sú označené modrým štítkom. Produkty, pri ktorých máte možnosť využiť. Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, vhodné do umývačky.


Recepty vo vnútri balenia. Tescoma Presto formičky na tvarování vajec 4ks zpestří vaše stolování a potěší hlavně děti. Tvarovat je možne všechny velikosti vajec S, M, L, XL. Postup tvarování je zcela jednoduchý - uvařená vejce ještě za tepla oloupejte, vložte do formičky na tvarování vajec PRESTO a vytvoříte ho tak.


Formička lopta 20ks € skladom. TESCOMA Materiál: vysoce kvalitní plast.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky