středa 11. května 2016

Ledové kameny do nápojů

Ledové kameny do nápojů. Chladící kameny do whisky. Mramorové ručně řezané kostky pro vychlazení nápoje. Vhodné do whisky, ale i jiných alkoholických či nealkoholických nápojů.


Je tu specialita pro milovníky chlazených nápojů.

Netřeba vytvářet led v tradičních nadobkách, je tu jednodušší způsob, ledové kameny do nápojů. Kameny jen dáme do mrazáku a pak libovolný počet kostek nasypeme do nápoje místo kostek ledu. Zapůsobte i na návštěvu s touto novinkou.


Originální dárek pro každého. Jsou tu ledové kameny do nápojů , které jen dáte do mrazáku a pak nasypete do nápoje místo kostek ledu. Skvělý dárek pro Vás i Vaše blízké.


Dodáváno v praktické taštičce. Je zde specialita pro milovníky chlazených nápojů.

Kupte si na párty speciální ledové kameny do nápojů. Tyto ledové kameny do nápojů stačí dát do mrazáku a pak nasypat do pití. Už nemusíte mrazit kostky ledu, stačí Vám ledové kameny. Překvapte své hosty a ochlaďte jim pití ledovými kameny ! Formy na led) Hodnocení produktu: 1 ().


Kamenné kostky mají skutečně funkci ledu - necháte je v originálním sáčku v mrazáku a před konzumací whisky je jemně vložíte do sklenice. Tyto kameny Vám Váš nápoj ochladí, ale nezředí. Zůstanou totiž neporušené a Vy je můžete po jejich namrazení zase použít. Všech mile překvapí svým designem a wow efekt je zaručen. Whisky Stones - ledové kameny do nápojů jsou také skvělý dárek, pro gurmány, kteří si potrpí na správnou teplotu svého nápoje.


Velkou nevýhodou je pití whisky s kostkami ledu, protože se whisky tímto znehodnotí. Zde se nacházíte: Heureka. Pokud hledáte způsob, jak vylepšit koktejly, ozvláštnit večírek nebo jen zpestřit svůj pitný režim, tato sada čtyř průhledných forem na ledové koule je něco pro Vás.


Formičky můžete naplnit jakoukoli tekutinou – vodou, džusem, sirupem, vodkou či jiným alkoholem, jogurtovým nápojem nebo kávou. Je tu jednodušší způsob - ledové kameny do nápojů. Perfektní výhodou je, že tyto kostky se nerozpouští a tím pádem neředí nápoj vodou a neplavou na hladině, takže je nevypijete!

Můžete je namrazit v mrazničce, ale také v mikrovlnné troubě (pokud máte náladu na horký nápoj). Jejich barva připomíná barvu obyčejných kamenů a tvar kostky je spojen se skutečnými kostkami ledu. Jedná se o chladící ledové kostky neboli whisky stones, které jsou z ušlechtilého kamene ve tvaru kostky a vkládají se do nápojů pro ochlazení místo kostek ledu.


Na rozdíl od ledu kamenné kostky zachovají původní originální chuť destilátu a neředí ho rozpuštěnou vodou. Jednou z jejich předních vlastností je, že si můžete vychutnat dokonalou chuť bez jakéhokoliv ředění nápoje vodou , což je běžné při použití ledu. No při mluvení a zábavě se nápoje stále oteplují a po čase Vás může zaskočit jejich nesprávná chuť způsobená teplem. Pro milovníky jemné whisky – drsné kameny pro vychlazení. Zapomeňte na obyčejný le který whisky jen zředí.


Horká novinka pro milovníky chlazených nápojů ! Vychutnejte si whisky s ledovými kameny. Kamenné ledové kostky, někdy zvané jako kamenné kostky ledu, ledové kameny či whisky stones, jsou vyrobeny skutečně z přírodního kamene. Váš oblíbený nápoj se vychladí a zároveň se nezředí rozpuštěným ledem. Jejich speciální vlastností je nejen odolávat teplotám pod bodem mrazu, ale především si tuto teplotu udržet. Milovníci těchto exklusivních nápojů budou z kostek nadšeni.


Navíc kostky mají větší hustotu nežli ledové kostky, tudíž neplavou na hladině, ale zůstávají na dně sklenice, tudíž Vás při usrkáváni nápoje nestudí do rtů. Metal Ice Cubes ledové kovové kostky do nápojů stačí vložit do mrazničky, a během okamžiku budou připraveny k vložení do poháru. Budou vypadat originálně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky