pátek 13. května 2016

Kartáč na čištění grilu

Mnohdy si samotný čisticí prostředek s odolnými připáleninami nevystačí. Pomůže vám kartáč na čištění grilu , který využijete při údržbě roštů a grilovacích desek zahradních grilů. Efektivně odstraní zbytky jídla a připálenin. Jednotlivé kusy se od sebe.


Kartáč na čištění grilu

Pokud holdujete grilování, nevyhnete se čištění grilu. Nejlépe to půjde s kartáčem k tomuto účelu přímo určeným. Kvalitní kartáče na čištění grilu usnadní práci na maximum, a to především ve spolupráci s přípravkem zvaným čistič grilu. Tito dva pomocníci společně dokážou, že se vám grilování neznechutí a budete se těšit na další.


Plastová rukojeť s výřezy usnadňuje držení i při větším tempu. Mosazné štětiny si ze zapečenými zbytky jídla hravě poradí. S kartáčem na grily 3vACTIVA, bude čištění vždy snadné.


Nerezové části grilu pak snadno vyčistíte jemnou brusnou houbou. Chystáte se na grilování? Pro snazší čištění je kartáč na gril. Víte, jak na čištění grilu bez nějaké velké námahy a ztráty času. Podívejte se na naše video a třeba se inspirujete.


Každý gril vyžaduje vhodnou péči. Proto doporučujeme po použití očistit povrch grilu čistícím prostředkem a rošt vhodným kartáčem. S trochou péče chráníte svou investici, která si po dlouhou dobu zachová svůj krásný povrch a hodnotu. Na čištění mřížky vůbec žádné saponáty nejsou potřeba,“ radí šéfkuchař Radek David z restaurací La Veranda a Babiččina zahrada. Podle něj je nejdůležitější gril mechanicky očistit v okamžiku, kdy je rozpálený.


Takže až skončí grilování, vezměte špachtli a drátěný kartáč , nebojte se přitlačit. Nechte prostředek působit minimálně hodinu, v. Není divu, dát do pucu gril po celonoční šichtě není bez použití pořádného vybavení žádný med. Naštěstí si můžete vybrat z naší bohaté nabídky čistících prostředků, kartáčů, špachtlí a dalších nástrojů. Vysoce efektivní kartáč s plastovou rukojetí a štětinami z ušlechtilé oceli.


Hlavice vítané pomocníka při čištění litinových povrchů je rozdělena na dva malé kartáčky, díky čemuž se snadno odstraňují i nečistoty v mezerách v roštech. Poté už se můžete pustit do práce právě s kartáčem. Existují i nástroje pojímající jak kartáč , tak i špachtli.


Kartáč lze používat i na nerezové povrchy. Pro důkladnější čištění grilu po vychladnutí jsou výborné různé přípravky na čištění grilu a odstranění usedlé mastnoty. Optimální je přípravek na čištění grilu ve formě pěny. Tento kartáč je asi zatím to nejlepší co jsem na čištění grilu použil.


Je široký, perfektně se s ním čistí i rohy a je pevný. To zajisté nepatří k oblíbeným činnostem, hlavně pokud je nečistot opravdu dostatek. Kvalitní, pevný, nerezový kartáčS tímto kartáčem už nemusíte přemýšlet, jak kvalitně vyčistit váš gril a to vše s praktickým otvírákem na láhve, který je integrován na rukojeti. Na grilování se těší asi každý, ale čištění grilu je noční můrou většiny z nás. Abychom vám čistění usnadnili, nabízíme Vám celou řadu doplňků určených právě pro váš gril.


Kartáč na čištění grilu

Cena: Kč Kč Objednat. Houba na gril abrazivní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky