čtvrtek 5. května 2016

Porcelán tři grácie

Prodám značkový československý porcelán sady po kusech hrnek vařák plus ks vařák Tři grácie. Vše bez oťuků a prasklin, viz foto. Vnější dno je bez glazury pro ohřev na plotně. Listr je dekorace vysokých barevných efektů. Dekorace listr vzniká tenkými vrstvami kovů a jejich oxidy.


Nová Role Tři Grácie legendární dekor s lesklým, perleťovým povrchem porcelánu.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. TŘI GRÁCIE z kvalitního českého porcelánu,dekorace listrem a 24karátovým lesklý zlatem značené,polévková misa průměr 21cm,v. Při dekoraci listry a drahými kovy není porcelán vhodný do myčky i mikrovlnné trouby. Bernadotte - Talíř tři grácie. Skladem (ks) Značka: Karlovarský porcelán n. Kč Akce Cibulák - Cukřenka.


Inzerát porcelan tři gracie v okrese Karlovy Vary, cena 800Kč, od jinkonna Sbazar. Koláčová souprava Ofelie listr tři grácie dílná. Souprava obsahuje: souprava n.

Mocca servis porcelán , motiv tři grácie , x šálek s podšálkem, cukřenka, konvice na kávu, konvička na mléko – jedná se o starší použité movité věci. Půlmetrová porcelánová socha ukazuje slavný akt zdobený květinovými vzory. Televizní souprava Mary-Anne v dekoru Tři grácie. Vznešený tvar porcelánu je zdobený blýskavým listrem s motivem Třech grácií.


Tři grácie , kávová souprava, český porcelán , Mary-Anne, Leander, d. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Charitky (v římské mytologii Grácie z latinského Gratiae) jsou v řecké mytologii dcery nejvyššího boha Dia a Ókeanovny Eurynomé (podle jiné verze dcery boha slunce Hélia a najády Aigly). Jsou to bohyně půvabu a krásy.


Nabídky jsou průběžně aktualizovány. Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. Hrnek 27l, porcelán tři grácie listr, ks. Tento e-shop získal dostatečný počet.


PORCELÁNOVÁ SOCHA TŘI GRÁCIE. Další produkty v kategorii. Objednané zboží expedujeme ze skladu a předáváme přepravci dle dostupnosti produktů a provozních možností v co nejkratším termínu, obvykle nejpozději následující pracovní den ode dne potvrzení objednávky. Nakupte porcelán nejvyšší kvality, karlovarský porcelán , český porcelán a porcelánové doplňky od různých výrobců Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Retro kávová souprava BERNADOTTE pozlacená s motivem Tři Grácie ,obsahuje Šest šálků a podšálků,konvici na kávu ,konvička na smetanu a cukřenka.


Prodám nepoužitou dílnou jídelní soupravu NATALIE (jemný reliéf se zlacením) - dekor Tři Grácie , karlovarský porcelán zn.

Kávová souprava Tři Grácie. Průměr 15cm a 25cm, Výborný stav, značeno. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. Je nutné potvrdit povinné souhlasy. Originální dortové porcelánové talíře!


Vyrobeno v české manufaktuře u Karlových Varů. Sousoší TŘI GRÁCIE , Zd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky