čtvrtek 12. května 2016

Jaký koupit odšťavňovač

Srovnání šnekového a odstředivého odšťavňovače. Oba tyto přístroje jsou moje a používám je. Každý má své výhody a nevýhody. Odstředivka je levnější, ale některé suroviny.


Kolik do přístroje investovat a jak se o něj starat? A hlavně, jaký je ten nejvhodnější přístroj právě pro vás? S tím vám v následujícím návodu.


Měla jsem tu možnost porovnat typy odšťavňovačů - šnekový a odstředivý. Který byte si vybrali a který je pro vaše potřeby vhodně. Jak vám pomůže kvalitní odšťavňovač.


Jeho pořizovací cena je sice vyšší, ale díky daleko vyšší výtěžnosti se vám investice postupně vrací = nespotřebujete tolik surovin. Snadno se udržuje a vydrží více než odšťavňovač z běžné prodejní sítě. Odšťavňování vás bude bavit, ne trápit. Nejen proto je odšťavňovač vhodný i do rodin s dětmi a všude tam, kde panuje zdravý životní styl, či si jen čas od času chtějí pochutnat na skvělé šťávě. V druhé fázi se zbylá drť znovu vylisuje přes jemné síto a odteče ke zbylé.


Radi nam vsude neco jineho… jsou pry dva typy, jeden ostavni mooooc a druhy mene ale i vlakninu a je min odpadu. Je pro někoho zcela zásadní parametr. Cena určitě hraje roli a jsme toho názoru, že je lepší si koupit odšťavňovač, který si mohu dovolit, než žádný odšťavňovač. Kvalita není vždy spojena s vysokou cenou. V případě odšťavňovače je dobré na cenu příliš nehledět a vybrat si přístroj, který Vám bude.


Jestli budete používat odšťavňovač především na bylinky, listovou a kořenovou zeleninu a záleží vám na co nejvyšší výtěžnosti a prvotřídní kvalitě šťávy, pak budete s dvouhřídelovým modelem. Komentáře Chtěl bych koupit něco pro mačkání ovocných šťáv. Pokud je tedy odšťavňovač podezřele levný a jeho cena nepřesahuje jeden tisíc nebo patnáct set, pak byste mu neměli důvěřovat a raději se poohlédnout po jiném.


Přinejmenším bude starý, ale také se může stát, že se za dva roky po vypršení záruky rozbije, a co potom? Zejména pokud vyberete některý ze skladnějších modelů, které zaberou opravdu jen minimum místa v kuchyni. Většina nástrojů patří do dané kategorie. Jelikož malá vůbec nejí ovoce a zeleninu, ale šťávu z nich pije, chceme koupit odšťavňovač , ale z množství nabízených výrobků vůbec nevím co vybrat.


Jaký model ovšem vybrat? Myslím si, že nejlepší je osobní zkušenost a proto prosím o radu a předem děkuji :o) - I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodného odšťavňovače či citrusovače.


Na rozdíl od konkurence se nezabýváme pouze prodejem, ale i pronájmem a půjčováním technologií na výrobu čerstvé ovocné či zeleninové šťávy, prodejem již použitých technologií s výraznými slevami, dodávkou surovin na výrobu fresh juice za velkoobchodní ceny atd. Jak můžete navigovat mezi množstvím nabízených dnešních modelů a jaký je nejlepší způsob, jak zakoupit odšťavňovač : šroub nebo odstředivý? Abychom pochopili, jak se odšťavňovač odliší od odstředivého, je nutné podrobně studovat jeho vlastnosti, princip činnosti, a také analyzovat výhody a identifikovat nedostatky. Jak je vidět, univerzální odšťavňovač vhodný na všechny druhy ovoce a zeleniny neexistuje.


Pořizovací cena kvalitního výkonného odšťavňovače je sice trošku vyšší, ale investice. Suroviny jsou nejdříve šetrně rozmělněny otáčejícím se šnekem a poté lisovány přes jemné či hrubé síto. Zapomeňte na kupované džusy plné chemie a dopřejte si zdravou a čerstvou šťávu v pohodlí domova.


Potěší vás nejen svým kompaktním designem, který ušetří spoustu místa, ale i skvělým výkonem, díky kterému můžete využít hned.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky