pondělí 16. května 2016

Barel na vodu 100l

Vhodná na zahradu, na dešťovou vodu. Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Rozměry jsou 1x 1x 120cm výška. Váha celé nádrže je cca 55kg. Místo odběru Komorní Lhotka, po do.


Barel na vodu 2l růžový Masivní barel na vodu s obsahem l. Se širokým hrdlem s neprotíkajícím uzávěrem. Pohodlné držadlo a nylonový držák víka. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu , plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu , kádě na vodu , kádě na zahradu, vinařské kádě, rybářské kádě, plastové barely, plastové konve. Uvedené sudy a kádě jsou skladem. Pokud hledáte plastové barely na vodu , tak u nás si vyberete!


Potřebou každého chataře, vodáka, nebo na camping je pitná voda. S touto nádobou je vše vyřešeno. Dostatečný objem, snadná manipulace a jednoduché vypouštění jsou předností a důvodem, proč si nádobu koupit. Sud na zachytávanie dažďovej vody.


Barel na vodu 100l

Sud má poklop na zakrytie a ventil ktorý je možné si namontovať ku dnu suda. Pri spáde a dostatočnom naplnení suda môžete na ventil napojiť hadicu a zavlažovať záhradu. Dodávame aj stojan pod barel.


Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nádrže sú samonosné, monolitné a sú vyrobené z kvalitného polyetylénu technológiou rotačného tvárnenia.


MRV Nádrž na dešťovou vodu. Kulatá nádoba na vodu je vyrobena z polyethylenu, který dobře odolává venkovním vlivům včetně UV záření a nízkým teplotám. Sucho je velikým nepřítelem každé zahrádky, ale nádrže na vodu si s ním umí skvěle poradit. Plastový sud je dodáván bez víka. V naší nabídce malých soudků, velkých hranatých či kulatých nádrží si určitě vybere každý chatař i chalupář.


Má kompaktní rozměry a svým tvarem připomíná soudek. Universální láhev je ideální pro doplnění pitného režimu při jakékoliv aktivitě, robustní láhev, pohodlné držadlo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky