úterý 10. května 2016

Prodám malou lednici

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Prodám malou lednici zn.


Elektrolux TT150-4S bílé barvy. Chybí jedna polička (spodní), u druhé chybí zadní plastové držátko, dále chybí příklop horní poličky ve dvířkách. WiFi připojení, snadné ovládání ve smart aplikaci ve Vašem mobilu a mnoho dalších funkcí.

Hisense, měsíc použitá, v záruce. Chladnička - l , mraznička l. Objem chladničky 1l, hmotnost cca kg. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Lednice v obci Praha.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. V současné době je lednice umístěna ve zvýšeném přízemí = schodů a celkem z kanceláře cca 25m k autu. Váha 14kg Rozumné dohodě na místě se nebráním.


Oděrky menší promáčkliny, na dveřích od barviček, bez rukojeti, ale funkční.

Kuchyňská linka obsahuje vestavěnou malou lednici s mrazákem,sklokeramickou desku,digestoř s grilem a troubou v jednom. Osobní odběr Pardubice. Všechny spotřebiče jsou funkční. Pracovní deska má známky opotřebemí. Možno i bez lednice po domluvě.


Vyměním nebo prodám staré pohledy pohlednice - Česká republika, nebo vyměnim za staré bankovky z území Československa - Slovenska-Čiech a Moravy,za staré pohlednice a odznaky Slovenska. Malá pultová lednice pravděpodobně není optimální volbou skladování potravin pro rodinu, ale pro jednotlivce je taková kompaktní lednička ideálním řešením. Praktickou malou lednici pak pohodlně umístíte kamkoli, a ve vestavném provedení ledničku zakomponujete třeba i do kuchyňské linky.


ZDE a uvidíte mé další inzeráty, nabízím větší množstv. Projděte si inzeráty prodam malou lednici na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Má pevné kožené ucho, řemen přes rameno, dvě boční venkovní kapsy, uvnitř pásek na uchycení noubuku, sítovou kapsu, malou kapsu na průkazky nebo arty, tři uchytky na propisky nebo pera. Je černá, rozměry krát krát 7cm. Jeho bezolejový motor nevyžaduje žádné mazání, a proto má velmi malou údržbu a může být přepravován v jakékoliv poloze.


Snadnou přepravu poskytuje na kolech. Inzerce Vysočina - inzeráty z kraje Vysočina, inzerce z Vysočiny, vysočinské inzeráty, vysočinská inzerce. Canon CLI-521Bk a PGI-520Bk.


Svítí, chladí, skvěle poslouží i jako desingový doplněk do bytu.

Dále prodám tři podložky pod hlavu o vnějším průměru cm. Přestěhovala jsem na jiné místo a tady mám větší ledničku, tuto ted´nepotřebují. Bazar online, inzerce bilé techniky.


Kupujte výhodně a levně. Rám až na malou dírku zdravý,přední čelo pevné,bočnice a zadní čelo otevírací. Zadní čelo bez plechu,jen rám. Chtěl jsem si postavit vlečku,ale. Batoh je velký cca40cm x 31cm x 16cm.


Pokut máte nějaké dotazy,klidně zavolejte,nebo napište. Dovoz USA - zadní víko kufru na malou značku! Zachovalé kožené sedačky, alu kola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky