pátek 20. května 2016

Tepur na koberce

Chybí Vám prodejní místo? Je vyroben na bázi přírodních látek, viditelně absorbuje špínu , jeho aplikace bez použití vody zabraňuje nadměrnému provlhnutí a tím srážení koberců a textilií, vykazuje antistatický účinek, který se projevuje zlepšením vlastností vláken. Je vyráběn na bázi přírodní látky celulózy s obsahem dalších přísa účinné čistící látky a parfému.


Odkazy na odborné recenze. TEPUR čistič koberců 7g.

Vlastnosti: - Čistí bez použití vody - Ekologicky nezávadný - Pro všechny druhy koberců - Zabraňuje nadměrnému provlhnutí - Vykazuje antistatický účinek - Prodlužuje životnost koberců a bytových textilií - Viditelně absorbuje špínu -Obsah balení: kg vystačí. Sypká vlhká směs na čištění koberců,čalouněného nábytku,bytových textílií,autopotahů. Každá perlička perlové celulózy má obrovský povrch, který je tvořen mikroskopickými póry houbovitého tvaru, tyto perličky vynikají perfektními absorpčními schopnostmi vázat na sebe různé druhy látek (nečistoty).


Kupte více, zaplatíte méně. Tepur čistící prášek na koberce kg. Důvodů je několik, ale ten hlavní je, že v domácích podmínkách většinou není možné koberec nebo čalounění čistit mokrou cestou.


Unikátní struktura perlové celulózy zaručí snadné. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Bez obav z toho, zda se Vám čištěný materiál zvětší či zmenší, odpadá i problém s dlouhým vysycháním. Aktivními póry přilepí na svůj povrch mechanické části a při zaschnutí se tyto přilepené části již neoddělí. Na základě naši letitých zkušeností jsme proto připravili výběr TOP úklidových produktů pro každý segment nebo povrch. V jednotlivých podkategoriích tak najdete kompletní sortiment vhodný třeba pro úklid bazénů , hotelů , domácností nebo koberců a oken.


Profesionálne tepvače a extraktory na profesionálne čistenie veľmi znečistených kobercov. RUG DOCTOR - čistí veľmi znečistené koberce a podlahové krytiny vib. Skladem Ekologický čisticí prostředek určený k suchému čištění koberců a vybraných potahových. Vlastní perlička zachytává nečistoty dvěma způsoby: 1. Lovosicích s jedinečnou strukturou tzv.


To se háčků u, ráda se dozvím víc tipů. V naší nabídce naleznete úklidové a čistící prostředky na podlahy, do kuchyně a koupelny, na WC, speciální čistící přípravky, prostředky na sanitu, čističe koberců a čalounění vše ve vysoké kvalitě. Na WC Na koberce , záclony Na kůži a textil Do kuchyně Do koupelny Na podlahy Čističe oken Úklidové pomůcky. Jde o vysoce ekologický univerzální čistící prostředek určený k suchému čištění koberců, vybraných potahových látek, čalouněného nábytku, sedacích souprav. Díky tomu je rozpuštěná nečistota doslova “vytáhnuta” z hloubky koberce a následně sací hubicí odsáta opět do sběrné nádoby.


Z hlediska obsluhy můžeme stroje rozdělit na box-extraktory a samostatné čistící stroje. Mycí prostředky, čistící prostředky na podlahy a koberce.

Nemáte prosím vyzkoušené něco na vyčištění koberce suchou cestou nemám jak ho vyčistit mokrou cestou máme koberec hodně velký(smotat a snést-vynést v paneláku 3patro je kalamita)a pod kobercem je dost drahá podlaha, kterou nechci zničit koberec máme provizorně než malý trochu povyroste a tak nemáte vyzkoušené něco na sucho co zabere. Objednejte si podlahu online z pohodlí domova. Provozovatel webu Limex ČR, s. Zabezpečit skladovací prostor proti hlodavcům a průniku vody.


Skladování na paletě se doporučuje max. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Behúne a veľké koberce do obývacej izby. Chodiť po koberci je príjemné, pretože nás zospodu prirodzene hreje. Odporúčame úzke koberce k posteli, aby ste ráno nestúpali rovno na chladnú podlahu.


Navyše koberce znižujú rezonovanie zvuku, ktorý sa inak odráža od podláh, stropu a stien. Oblíbený dětský hrací koberec na motivy hry Člověče nezlob se. Součástí koberce je figurek a jedna dřevěná kostka. Koberec má velmi krátký vlas snadný na údržbu. Můžeme jej doporučit i jako nápaditý dárek.


Vyberajte si Koberce a koberčeky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Kusové koberce na objednávku Kusové koberce dopĺňajú priestor každého bytového interiéru, dotvára atmosféru domova a plní úžitkovú aj estetickú funkciu. Nové značkové materiály garantujú zvýšenú odolnosť kusových kobercov proti zašpineniu, antistatické vlastnosti a farebnú stálosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky