pátek 13. května 2016

Web ostrý jako břitva pdf

PDF DOWNLOAD ren o trý. I zkušenější webdesigner občas podlehne Dunning-Krugerovu efektu. Tedy „netuší, že netuší, že netuší“. A pomůže oběma stranám najít společnou řeč.


Rozhodně ji mohu vřele doporučit nejen webdesignérům, ale i jejich klientům, kteří se chtějí stát informovanými zadavateli. Pokročilejší čtenář se čas od času pobaví, občas zastydí a jindy se jej podaří vzdělat. O návrhu webu školí, přednáší a připravuje i video kurz. Když si Jan uvědomil, že sám osvětu českých webdesignérů nezvládne, založil svůj vlastní webový rod House of Řezáč.


Pro webdesignery i zadavatele. Už jsem myslel, že se toho nedožiju, ale povedlo se. Po letech existence oboru jsme se dočkali první české knihy o webdesignu, ze které se skutečně jde začít učit webdesign.


To nabízí ucelenější pohled na to, jak se stát profesionálem ať už v jakémkoliv oboru. Samozřejmě zde zbývá prostor zaměřený přímo na webdesign, ale ani tady autor nezachází příliš hluboko. Web ostrý jako břitva má tu smůlu, že v mezičase vyšlo Vlachovo Na volné noze. Znovu jsme ji vytiskli a teď jsme v procesu druhého kola vyprodávání. Informace jsou souhrn nauček a pouček, popř.


Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu z nabídky více než miliónů titulů. A to vše jen proto, že se weby vaří jako lektvar. Honza v ní totiž ukazuje především způsob, jak marketingově přemýšlet.


Navíc se jim rozšíří obzory a budou předzásobeni dalšími kvalitními zdroji informací – kniha jen zevrubně. Autorův styl psaní mi přišel rázný a přitom velmi profesionální. Abyste web mohli technicky realizovat, musíte mít projekt.


A ten vám dodá pouze webdesignér. Na jeho práci pak může navázat grafik, kodér, programátor, copywriter a případně další profese. Jan Řezáč, zkušený webdesignér, knihu pojal jako průvodce celým procesem návrhu webu.


Díky jeho znalostem a zkušenostem se. Objavte aj ďalšie knihy najlacnejšie na internete. Estetická kvalita výkon.


Klade důraz na správnou komunikaci s klientem a dodržování termínů, protože to bývá jeden z nejčastějších problémů při vývoji webu. A když spatřila světlo světa, na sociálních sítích se strhla docela lavina. Přesto jsem trochu váhal, bezmála sedm set je na české poměry docela dost. Pokračovat Co to pro vás znamená? Své e-knihy, kredity a seznam přání nyní naleznete na Palmknihy.


Pro přihlášení použijte svůj e-mail a heslo z eReading. To znamená, že se okolo webů docela dost motám. A pro člověka, který se okolo webů motá, je prakticky nemožné neznat jméno Jan Řezáč (nebo neslyšet jeho smích). Pojednává o kompletním návrhu webu, od první komunikace s klientem, přes průzkum trhu, samotného návrhu webu až po odevzdání konečného produktu. Napsal jsem totiž první českou knihu o návrhu webu.


A právě nadešel čas to změnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky