úterý 31. května 2016

Polystyrenové krabice

Provoz výdejních míst Geis Point je zastaven z důvodu nařízení vlády ČR. Nyní není možné zásilku přesměrovat na výdejní místo ! Na našem eshopu najdete krabice a krabičky z třívrstvé i pětivrstvé lepenky, stretch fólie ruční i strojní, lepicí pásky s různými druhy lepidel a pro různé druhy použití, pytle a sáčky se zavíráním i bez, bublinkovou fólii, vázací pásky, polystyrenové obaly, krycí fólie, teflonové tkaniny, bublinkové obálky a mnoho dalších obalů. Termoboxy jsou v podstatě polystyrenové krabice , které vynikají svými termoizolačními schopnostmi.


Díky tomu je možné potraviny a nápoje přepravovat bez obav i na delší vzdálenosti (např. pokud jedete autem k moři).

Využít je lze nejen na udržení potravin v chladu, ale naopak také pro čerstvě uvařené potraviny. Termobox ve tvaru šestibokého hranolu, je vyroben z polystyrenu s vyšší hustotou a lepšími tepelnými vlastnostmi, odolný proti mechanickému poškození. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Polystyrénové termoboxy jsou díky víku s podélným zámkem a izolačním vlastnostem ideální pro transport potravinářského zboží. EPS polystyren , přířezy , obaly, polystyrenove , polystyrénové fixace kuličky, polystyrenové vajíčka , polystyrenove obaly , termoboxy , polystyrenové.


Naší specializací jsou přepravní termo boxy z polystyrenu, polystyrenové dekorace a aranžérské korpusy.

Dodáváme polystyrenové hlavy , fixace a obalovou techniku. Pro stavební izolace poskytujeme také klasické desky z extrudovaného a expandovaného polystyrenu , případně izolační drť a napěněné kuličky. Ak chcete poslať niekomu víno ako darček, tak sa vám bude hodiť táto prepravná krabice. Tá zaistí, že sa víno v poriadku a za prijateľnú cenu doručí kam potrebujete.


O společnosti HITA plast. Společnost HITA plast je přední výrobce polystyrenu a výrobků z polystyrenu. Doporučuji nechat si sletovat kovové krabice tak aby se dvě vešly do polystyrenové bedny.


Musí být s víkem aby se bedna mrazem „nenafoukla“. Je možné bednu naplnit najednou nebo postupně , omotat lepící páskou a při odjezdu pouze vložit do polystyrenu. Velice to usnadňuje mražení a skladnost va většinou malých.


Někde se z plastů třídí jen PET láhve, jinde všehochuť – sáčky, fólie, obaly od CD nosičů a jiné plastové obaly. Do žlutých kontejnerů na plasty patří i polystyren, polystyrenové krabice či obaly z jídelen a restaurací. U plastových či polystyrenových obalů od potravin ale nezapomeňte odstranit zbytky jídla. Tyto lepenky se používají na výrobu větších a středně velkých krabic. Polystyrenové bedny ( krabice , termobox) na chlazení, na izolaci apod.


Výrobky z EPS se uplatňují s úspěchem v různých odvětvích průmyslu, např. Obaly Ostrava - široký sortiment obalového materiálu.

V této kategorii najdete dortové krabice na celé dorty, nebo jen na kousky dortů, nebo svatební košíčky na výslužku a krabičky s držadly či uchem. Cukrářské obaly za výhodné ceny. Nabízíme dortové krabice , krabičky na cukrovinky, krabice na dorty a koláče. Vše skladem, k dodání do hodin.


Dárkové krabice Pospíšilová. Vyrábíme dárkové krabice potahované papírem, z vlnité lepenky atd. PP,průhledné, polystyrenové,Krabice ,misky,tácky,GASTRO PROGRAM,Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem. Prodám použité polystyrenové krabice na přepravu v šupinatém ledu.


Díky mechanickým a izolačním vlastnostem jsou polystyrenové termoboxy ideální volbou pro vaše zboží, vykazující vysokou životnost, pevnost a pružnost. Rozvodky firmy Spelsberg nabízí bohatý výběr ze sortimentu prázdných skříní rozmanitých velikostí i použitých materiálů. Oblíbený je také ve zdravotnictví, kde jsou z polystyrenu vyrobeny misky, obaly, zkumavky aj.


Ve stavebnictví se z něj dělají tepelné izolace domů a pro šikovné ručičky jsou k dispozici polystyrenové polotovary ve tvaru koulí, věnců, figurek, kuželů, srdíček, vloček či zvonků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky