úterý 31. května 2016

Armovací tkanina

Armovací tkanina

Armovací omítkovou vrstvu tvoří stěrkový tmel a armovací tkanina (PERLINKA), která se do toho tmelu vkládá s přesahem spojů tkaniny 100mm. Na našem trhu jsou dostupné armovací tkaniny (perlinky) různých gramáží a velikostí ok. Vyztužená omítka je pružnější a odolnější proti prasklinám.


Armovací tkanina (perlinka) slouží jako výztužná vrstva fasádního zateplovacího systému. Tkanina ze skelného vlákna má dlouhou životnost díky její odolnosti proti působení alkalického prostředí stavebních hmot. Vertex R1se vkládá do lože z předem nataženého stěrkového lepidla. Po vložení se tkanina R1zatlačí a uhladí ocelovým hladítkem.


Prohlášení o vlastnostech. Popis výrobku Pancéřová mříž R 2je navržena speciálně pro vyztužení ploch vystavených zvýšenému zatížení, především soklů budov. Pokud by se neaplikovala výztužná vrstva spolu s. Kvalitní perlinka eliminuje hned několik příčin, které mají za následek praskání vnitřních omítek, nebo fasád. Eliminuje tvorbu prasklin, může použít i při zpevnění vnitřních i vnějších stěn u novostaveb nebo rekonstrukcí.


Armovací tkanina

Perlinka - sklovláknitá tkanina. Někteří zákazníci, ji používají jako ochranný pás proti poškozování pod střešní konstrukcí. Je důležitá pro kavlitní a pevnou finální vrstvu omítky vašeho domu.


Armovací sítě a dráty Svařované sítě z betonářské oceli jsou vhodné do betonových konstrukcí. Hladké sítě se využívají jako výztuž do železobetonových konstrukcí, pomocné sítě do betonu, keramických stropů, na podlahové vytápění i jako plotové pletivo. Prodyšná silikátová penetrace. Novalith je speciálně vyráběný silikát technologii APS, vysoce prodyšná omítka s nízko.


Nabízíme armovací tkaniny ze sklovláknité příze opatřené povrchovou úpravou. Je nejpoužívanější tkaninou pro výztužnou vrstvu vnitřních omítek, zateplovacích systémů a při renovaci fasády. Obvykle mají modrou barvu a oka jsou 8xnebo 10x10mm. Tato armovací tkanina se dá využít na zateplovací systémy, mramor nebo i beton.


Je tvořena ze skelných vláken, uhlíkového vlákna a polyesteru. Spojení těchto materiálů zaručuje dlouho životnost zateplovacího systému. Produkty pro vyztužení vrstev při lepení a stěrkování – armovací výztužné tkaniny.


Nejprodávanější zboží v kategorii:. Použití armovací tkaniny se rovněž využívá na vyztužování vnějších a vnitřních omítkových vrstev na bázi cementu, vápna, jiných anorganických pojiv a pojiv modifikovaných polymery. Tkanina pro výztužnou vrstvu vnitřních omítek, zateplovacích systémů a při renovaci fasády. Vysoce kvalitní sklotextilní armovací mřížka pro profesionální použití.


Vyrábíme a dodáváme armovací tkaniny, rabicové pletivo, vše skladem. Vám dovezeme po celé ČR - rychle a bezpečně. Nejčastěji se využívá u fasádních zateplovacích systémů nebo jako výztužná vrstva vnějších i vnitřních omítek. Je určitě vhodné ji použít, neboť přispívá k lepší kvalitě a delší. Sklovláknitá mřížková tkanina vhodná pro zateplování.


Armovací tkanina

Mřížková tkanina má dlouhou životnost a odolnost vůči extrémním povětrnostním podmínkám. Při objednání počítejte s tím, že jednotlivé pásy se překládají přes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky