pátek 27. května 2016

Guzzanti gz 201

Speciálně uzpůsobené varné sklo vám totiž dovolí přímý pohled na vroucí vodu. Varná konvice už patří neodmyslitelně do našeho každodenního života, protože kávu nebo čaj pije opravu každý. Speciálisan pyrex teszi volt közvetlen kilátás nyílik a forró vizet. Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják. Nádoba kanvice je z vysoko kvalitného varného skla s nerezovými prvkami.


Pri zapnutí kanvice sa rozsvieti modré neón podsvietenie. Vaření vody může lahodit i oku! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Smaller hotplate has a diameter of 1mm, the larger one 1mm.


Supplied disassembled and including drainer trap (siphon). Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Funkce, vlastnosti a další informace Nádoba z vysoce kvalitního varného skla s nerezovými prvky Obje2.


Modré podsvícení při zapnutí Odnímatelná základna s 360° konektorem Průhledný vodoznak Odnímatelný filtr pro snadné čištění Automatické otevírání víka Ochrana proti přehřátí Skrytá. A navíc při vaření budete vidět ohřívanou vodu. Nádoba konvice je z vysoce kvalitního varného skla s nerezovými prvky.


Při zapnutí konvice se rozsvítí modré neon podsvícení. Guzzanti GZ 2od 2€ - Heureka. Mini kitchen with stainless steel sink and two hotplates cooker.


Kas otsite internetist soodsamaid hindu? Vízforraló boltok, képek. Võrrelge erinevate e-poodide hindu, leidke soodsaim ja säästke raha!


Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Dál už hledat nemusíte! Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup.


Modern kialakításából adódóan nem csak hasznos konyhai kiegészítő, hanem esztétikailag is hozzájárul konyhájának dizájnjához: bekapcsoláskor neon kék fény világítja meg a vizet. Pri prevádzke je kanvica modro podsvietená. Pre presnosť je opatrená priehľadným vodoznakom a odnímateľnou základňou s 360° konektorom. Při provozu je konvice modře podsvícená.


Pro přesnost je opatřena průhledným vodoznakem a odnímatelnou základnou s 360° kon ektorem. Rychlovarná konvice vysoce kvalitní varné sklo, objem 2. A navyše pri varení budete vidieť zohrievanú vodu. S DPH Druh spotrebiča:Rýchlovarné konvice. GUZZANTI GZ 2rychlovarná konvice. Výhodou je velký objem konvice, který dosahuje dvou litrů, dále vás potěší vyjímatelný filtr a nerezové ploché dno.


Guzzanti gz 201

Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Nákupní košík je prázdný. Hodnotenie produktu: (Priemerný) recenzia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky