pátek 27. května 2016

Lednice beko náhradní díly

Kontaktujte nás Beko - dily. Internetový obchod s příslušenstvím a náhradními díly pro spotřebiče Beko. Doporučení: Zkontrolujte uvedené rozměry lišty včetně skleněné police. Fotka obsahuje i detail zakončení lišty.


Domácí spotřebiče Beko , to jsou spotřebiče ověřené kvality za přijatelnou cenu. Podívejte se na naší širokou nabídku. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Náhradní díly pro pračky,myčky nádobí, sušičky prádla, lednice , digestoře, mixery, šlehače. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování.


Lednice - Katalog Lednice. Dodáváme náhradní díly na ledničky jako jsou madla, držadla, police, držáky nebo termostaty. Prodej bílé techniky a náhradních dílů.


Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Na stránku: katalog seznam. Zásuvky mrazniček - Katalog Zásuvky mrazniček.


Prodáváme prakticky všechny díly na běžně prodávané modely těchto spotřebičů v ČR. Ne všechny náhradní díly na pračky BEKO které máme skladem jsou vystaveny zde na eshopu. Pro objednání náhradního dílu vždy potřebujeme znát výrobní a sériové číslo výrobku, které najdete na štítku na spotřebiči (prod. number, art. number, ser. number).


Vám nedokážeme náhradní díl objednat. BEKO police na láhve lednice 490x125x1mm. Police dveří na láhve je náhradní díl ledničky BEKO. Police na lahve 490x125x120mm do dveří chladničky Beko. Nejlepší je vybírat podle fotky v porovnání s původním madlem.


Na objednání (obvykle cca 5-dní) Zboží je na objednání. Geis či České pošty na dobírku. Identifikace náhradních dílů:-je nutné uvést na jaký stroj díl potřebujete. Prodám na náhradní díly , nebo k opravě tu. Pro horní dveře - pozor na směr zahnutí - kontrola dle obrázku.


Madlo dveří pro chladničku BEKO. Výška madla 21cm , šířka cm. Bílé se stříbrným pruhem. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozem. Na lednici se vztahuje pojištění prodloužení záruky na rok.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vlastní odvoz s Dolního Beneš. Vodní filtr vám zajistí čistou a chutnou vodu.


Redukuje toxické látky jako jsou chloridy, těžké kovy a další látky, které mohou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky