pátek 20. května 2016

Odstraňovač pařezů

Since the invention of the kiln for drying firewood by using heat. Možná jste na zahradě v rámci jarního úklidu pokáceli staré stromy, po kterých vám zbyly nevzhledné pařezy. Pokud si z nich nechcete udělat přírodní stoleček nebo efektní podstavec na květiny, budete muset řešit otázku, jak se jich co nejjednodušeji a přitom nejefektivněji zbavit. Nabízí se hned několik možností likvidace pařezů.


Popis produktu Pařezník 250g - přípravek na odstranění pařezů Přípravek na pařezy - Pařezník je jemný práškový granulát bílé barvy, který pomáhá odstranit pařezy rozložením nebo vypálením. Chemická likvidace pařezů je dlouhodobější proces. Do vzniklé drážky jednou za rok nasypeme kuchyňskou sůl nebo ledek. My jsme za vás vyzkoušeli běžně dostupný přípravek Root-likvidátor kořenů a pařezů.


U větších průměrů pařezů se vyvrtá těchto kombinací děr více. ROOT 1mlROOT přípravek pro likvidaci pařezů včetně likvidace kořenů. Optimální doba pro aplikaci je min. Vysoce účinný prostředek pro urychlení rozkladu pařezu. Jednoduše vyvrtejte několik otvorů v pařezu a naplňte granulemi.


Po několika měsících se pařez rozloží. Meto jak se pařezů zbavit, je ce­lá řada, volba optimálního způsobu však záleží na konkrétní situaci. Záležet bude například na jejich počtu, na přístupnosti daného místa nebo také na tom, jak na jejich odstranění spěcháte. Kvalitní český e-shop velkykosik.


Odstraňovač pařezů , 3g za akční internetovou cenu 1Kč. Pokud vás zajímají zkušenosti či recenze s tímto produktem, podívejte se na stránky obchodu (kliknutím na zelené tlačítko). Na vytahování pařezů lze použít i chemikálie. Většina dostupných prostředků obsahuje dusičnan draselný v práškové formě, který urychluje hnilobný proces.


Stačí pak jen nasypat granule do vyvrtaných děr a dolít vodou. Pahýl se po čtyřech až šesti týdnech částečně rozloží a mnohonásobně se tak usnadní jeho. Granule jsou pro půdu neškodné - naopak. Prodává se sice odstraňovač pařezů ale je to jen vějička na nechemiky.


Stejnou službu udělá za zlomek ceny Ledek prodávaný jako hnojivo. Pařez se navrtá tlustým vrtákem do díry se nasype ledek a nechá prosáknout do pletiv dva tři měsíce. Když se pak pařez zapálí, funguje ledek jako podpora hořeni a pařez vyhoří. Po vyschnutí pařezu nalít pevný podpalovač a zapálit.


Výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat pro účely Vaší identifikace a poskytnutí klubových slev, pro účely našich nabídek zboží a služeb prostřednictvím Vašeho e-mailu, zasílání slev či jiných nabídek třetích stran, a to i prostřednictvím elektronických prostředků (zejména Vašeho e-mailu), a dále pro účely provádění pokročilých marketingových. Díky poklici se zahřeje rychleji. Mezitím umístím tento plastový kelímek na váhy a zapnu ji. Ukazatel na vahách vynuluji a odměřím dávky těchto dvou ingrediencí.


Používám ho, protože obsahuje dusičnan draselný. Podle MSDS ho obsahuje. Nejrychleji se tedy pařezů zbavíte frézou.


Jestli vám nevadí představa, že si na výsledek budete muset počkat, zkuste avizovanou hlívu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky