středa 18. května 2016

Porcelánový servis

Nabídkou e-shopu je tradiční český porcelán, sklo a příbory. Veškerý sortiment tvoří české, případně slovenské výrobky od osvědčených tuzemských výrobců. Míšeňský kávový a koláčový servis kusů. Nepoškozený míšeňský servis - kávový a koláčový, celkem kusů.


V průběhu let nasbíráme v domácnosti postupně mnoho věcí: hrneček k jedněm narozeninám, talíř k druhým a pak tu legrační misku na müsli, kterou jste prostě museli mít.

Ceny jednotlivo sú: Šáločka s podšálkou – 15€ - 400kč Džbánik na mlieko – predaný Váza – 25€ - 650kč Cukornička – predaná D. Jsme porcelánová manufaktura. Porcelánový servis císařů - čajové a kávové sety. Vyrábíme dětský porcelán, jídelní porcelán, lázeňské pohárky na zakázku. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů porcelánový servis. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Jídelní servisy, porcelánové soupravy. Z elegantní, pěkně sladěné jídelní soupravy chutná naservírované jídlo vždy daleko lépe.

Podobně i stylový čajový či kávový servis má své kouzlo, díky němuž si svůj šálek oblíbeného nápoje vychutnáte mnohem víc. Společnost má ve svém výrobním programu ucelené tvary užitkového či hotelového porcelánu, speciální varný program, porcelán pro děti a zakázkové zboží pro velké mezinárodní řetězce. Vnitřky šálků jsou vyzlacené.


Servis je v perfektním stavu bez poškození. Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, porcelán, hodiny, koberce, křesla. Kup teď 8Kč s dopravou 8Kč. Aukce 8Kč s dopravou 9Kč.


Nádherný porcelánový servis pre osôb - Fürstenberg - kusov. Z nefajčiarskeho prostredia. Predám porcelánový čajový servis zn. Na dobierku neposielam. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů.


PORCELÁNOVÝ SERVIS SLAVKOV - Antik bazar – inzertní server pro starožitnosti, prodej a nákup za výhodné ceny. Kočárky NEC Chrudim - dům kočárků Chrudim. Stav Již použité porcelánový set nádobí značky Epiag Royal. Mocca servis porcelán, motiv tři grácie, x šálek s podšálkem, cukřenka, konvice na kávu, konvička na mléko – jedná se o starší použité movité věci.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.

Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Velmi dobrý původní stav bez poškození. Tvarová čistota a výrazné barevné členění jednotlivých kusů je doplněno tmavým zlacením oušek, úchytek a slabým linkováním okrajů a přechodů mezi barvami.


Dobře sladěné barvy se mění podle druhu světla. Prodám porcelán-komplet jídelní,kávový a čajový servis cca 100ks Chodavia, čistě bílá se zlacením. Cenu, prosím, nabídněte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky