středa 18. května 2016

Látky na ubrusy

Látky na ubrusy

Pro váš dokonalý stůl nabízí Dekoratex velice vzhledné látky na ubrusy. Kvalitní materiál a bohatý výběr vzorů a motivů. Látky pro každou příležitost! Dekorační látky na ubrusy Chcete si ubrus ušít sama a sháníte vhodnout látku? Nabízíme širokou nabídku metráží - látek určených k ušití ubrusů.


Látky na ubrusy

Vybírat můžete z nabídky dekoračních i teflonových látek přímo určených na ubrusy. Je jen na Vás, zda se rozhodnete pro vzorovaný motiv či jednobaravný s teflonovou. Vyberte si z našeho rozsáhlého sortimentu jednobarevných, vzorovaných, extra širokých a omyvatelných látek na ubrusy. Ubrusové látky máme v nabídce pro ty zákazníky, kteří si nevyberou z naší široké nabídky hotových ubrusů. Pokud máte atypický stůl, nebo pořádáte slavnost, na které máte dlouhé banketní stoly, můžete si vyrobit vlastní ubrus přesně na míru.


Rádi ladíte svoji domácnost podle příležitosti do barev a různých motivů? Prohlédněte si bavlněné látky na ubrusy v červené, modré, šedé i růžové. Vylité nápoje nezanechávají na látce žádné skvrny a nemusí se tedy tak často měnit a prát. Kromě tradičních jednobarevných látek , jako je fuchsiová, starorůžová, tmavě modrá, lososová, krémová nebo barva slonové kosti, nabízíme i výběr z vánočních motivů.


Látky na ubrusy

Ubrusové látky na metráž přinášíme pro ty, kteří si chtějí nejen ubrusy , ale i jiné kuchyňské a bytové doplňky zhotovit sami dle svých představ. Teflonové ubrusové látky a stejně tak i polyesterové ubrusové látky se snadno udržují a jejich barevný potisk je dlouho stálý. Teflonové látky na ubrusy ‎ a prostírání - metráž Objevte naši nabídku látek s teflonovou úpravou a vyberte si látku podle svých přání a požadavků.


Ubrus nepropustí žádnou vodu, funguje jako teflonový ubrus. Tento ubrus je jak vhodný na. Dovozové látky a látky z Ameriky představují skvělou volbu na šití patchworku a quilting. Bavlněnou metráž můžete použít na šití potahů dekoračních polštářů, na ozdobné závěsy, na šití bytových dekorací a doplňků, dětských povlečení, na ubrusy , šaty a na další nejrůznější tvoření. Bytema - bytový textil, záclony, koberce a dekorace.


Látky na ubrusy

Bytový textil skladem - zboží, odesíláme do hodin. Vánoční dekorační látky - Velký výběr vánočních dekoračních látek pro moderní interiér, venkovský a selský styl. Již více než let prodejů! Reagujeme na nařízení vlády. Najdete u nás bavlněné látky k tvorbě patchworku i quiltingu.


Hladké bavlněné látky můžete využít i na oděvní účely. Směsové látky s bavlnou mají zpravidla vyšší gramáž, nemačkají se tolik a můžete je využít na všechny bytové doplňky. Objednávky již přijaté budeme zpracovávat s maximálním úsilím. Víme, že pomáháte a potřebujete látky na dobrou věc, a věřte, že i my děláme naprosté maximum, pracujeme na směny dní v týdnu, každý den hodin a přesto nedokážeme vyhovět takto velké poptávce a expedici ještě více urychlit. Některé stylové ubrusy jsou lemovány ozdobnými třásněmi, které půvab každého soliterního kusu ještě více zvýrazní.


S ohledem na kombinaci různých textilií a lemovacích třásní doporučuji program ruční praní na stupňů Celsia, pakliže je uvedeno v popisu výrobku tak i chemické čištění. Oboustranné potahové látky vhodné na čalounění, výrobu povlaků, podsedáků a dalších potřeb jsou k dispozici v atraktivních vzorech a barvách. Směs bavlny a polyesteru propůjčuje dekorační látce hebkost, ale také odolnost.


Vyšívací látky jsou určené pro všechny druhy vyšívání - kanava, panamka (dříve panama), aida, perlička, mřížka, tesilen. Na látky s pravidelnou strukturou se vyšívá křížkovým nebo polokřížkovým stehem (případně gobelínovým).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky