čtvrtek 12. května 2016

Dozy na mouku cukr

Ahoj, chci si objednat nějaké pixly na mouku a cukr - chci aby se tam. Prodám pěknou keramickou sadu,jako nová,jen vystavená. Džbánek vhodný na vařečky, Dozy na cukr atd. Díky sítu se mouka nakypří a těsto bude více odlehčeno, čímž se moučník stane také více nadýchaným. Využití dóz je v kuchyni všestranné - najdete zde dózy na mouku , dózy na cukr , dózy na kávu, na těstoviny a dalších druhy potravin.


Filtrovat v nabídce můžete podle objemu dózy, který potřebujete, podle počtu kusů krabiček na jídlo, pokud sháníte celou sadu, podle možnosti zavakuovat uložené potraviny a samozřejmě podle barvy, která se hodí do vaší kuchyně.

MENUETT Sítko na mouku a moučkový cukr. Kitchen Craft - dóza na mouku Living Nostalgia, krémová (Krémová plechová dóza na mouku z kolekce Living Nostalgiaje vhodná do každé kuchyně.) Krémová plechová dóza na mouku z kolekce Living Nostalgiaje vhodná do každé kuchyně. Jedinečný retro design doplní vzhled každé kuchyně v tomto stylu. Cukr kostkový, krystal, moučku a pudr, sůl, strouhanku, těstoviny, rýži, čočku, fazole, prostě na všechny pochutiny, které jsou hrubší a potřebujete je mít stále po ruce.


Hezky vyskládané koření v dózičkách na poličce, praktické sklenice s moukou či cukrem, nebo plechové dózy s čajem a kávou se budou ve vaší kuchyni vyjímat! Konec nevzhledným sáčkům a krabičkám. Přesypte si do elegantních a praktických úložných dóz na potraviny zrnkovou kávu, čaj, cukr nebo mouku. Ve velkém množství domácností takto skladují cukr , mouku , sůl, různé druhy koření i další druhy potravin.


Skleněné dózy jsou vhodné k ukládání celé řadě různých potravin.

Využití skleněných dóz na jídlo je opravdu velmi široké, stejně tak i naše nabídka těchto dóz - vyberte si! Ano, to je také možnost, ale jak si otevřete. Dózy na potraviny na Alza.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě.


Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř. A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. Sú opatrené vzduchotesným i vodotesným uzáverom, vďaka ktorému potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovajú si svoju arómu a pri prenášaní nevytekajú. Tento zásobník lze použít např.


Na mouku , cukr , sůl, pepř nebo na mnoho jiných potravin. I taková ryze praktická kuchyňská pomůcka však může vypadat designově – nerezová, měděná či skleněná dóza se na poličce nad kuchyňskou linkou stane také stylovou ozdobou. V nabídce máme i skleněné dózy na potraviny, které chrání suroviny před vlhkostí, zvětráním, moly a jinými nechtěnými návštěvníky. Ideální jsou dózy na mouku , cukr , luštěniny, těstoviny, rýži, sušené ovoce a houby, zrnkovou kávu, kakao, sypaný čaj a využijete i malé dózy na koření.


Jedná se potravinové dózy ideální velikosti, přesně takové, abyste měli mouku vždy po ruce. Pokud přemýšlíte, jak nejlépe využít prostor v ledničce a přehledně uspořádat její obsah, použijte obdélníkové plastové dózy na potraviny nebo boxy. Stejně dobře poslouží i vakuové dózy, které navíc uchovají potraviny dlouho čerstvé a ochrání je před zvlhnutím či ztrátou chuti a vůně. Věříme, že si přijdete na své, ať už sháníte dózy ze skla čirého i barveného, případně dózy zdobené za použití mosazi, keramiky i jiného materiálu.


V případě, že kromě dóz sháníte i jiné skleněné výrobky i neskleněné starožitnosti a repliky, doporučujeme Vám navštívi i ostatní kategorie na antikpraha.

Papír je opatřen popisem v angličtině a francouzštině, který shrnuje jeho vlastnosti: Typ otevřená ústa. Všechny tyto keramické dózy jsou vytočeny na hrnčířském kruhu. PEPI má plechové dózy: Dóza hranatá, kulatá, s víkem, na potraviny: těstoviny, mouku , cukr , kávu, rýži. Objednejte dnes za super ceny.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky