pondělí 2. května 2016

Potřeby na grilování

Kromě pestré nabídky všeho pro kvalitní grilování se u nás můžete spolehnout na rychlou expedici Vaší objednávky a plně profesionální přístup. Na našich stránkách navíc naleznete recepty na grilování a rady a tipy na grilování. Pokud potřebujete poradit konkrétně, neváhejte nás kontaktovat.


Potřeby na grilování , TEXIM, s. Speciální motorek ke grilu s nosností do 50kg. Automatické otáčení masa, kýty nebo selete si nyní můžete již dovolit.

Klasický kotlový gril je vhodný na grilování na zahradě, terase či balkoně, díky pevné konstrukci a kolečkám jej snadno přemístíte. Deska na grilování s uchy je dělená a má velmi kvalitní nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT, na kterém připravíte výborné steaky, zeleninu a volská oka s minimální potřebou tuku. Lze uplatnit pro objednávky nad 5Kč Sleva se nevztahuje na produkty označené Prodej za velkoobchodní ceny.


Některé grily umožňují grilování na více úrovních, včetně komory na uzení. Na ryby a jiné křehké druhy potravin je ideální speciální mřížka, která drží rybu uvnitř a umožňuje snadné otáčení při přípravě pokrmu. Stejnou službu prokáže i stojan na kuře, či speciální oboustranná mřížka na steaky. BeNomad GS- BBQ Box sada na grilování , 15-ti dílná, uzavíratelná v kufříku: Skladem Zboží Vám doručíme za 2-dny (externí sklad) Přidat k porovnání.


Kč: Box pro opravdové fajnšmekry a dokonalé i pohodlné grilování. Příslušenství čítající až patnáct kusů které do posledního kousku využijete.

Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Nabízíme potřeby pro grilování , rošty, opékací mřížky apod. Většina z nich je vybavena pojezdovými koly pro snadnou manipulaci.


Tvarově jsou zastoupeny velmi oblíbené grily kulaté, ale i obdélníkového tvaru. Kromě toho nabízíme i sady na grilování jako příbory, prkénka, či grilovací brikety. Máte rádi letní grilování ? U nás si můžete objednat různé pomůcky, které Vám zážitek z grilování ještě vylepší – v sortimentu pomůcek na grilování máme např. Pro detailnější vyhledávání dárků dle barvy, materiálu, ceny, skladové dostupnosti apod.


Nosiče grilovací jehly. Koš na boční grilování. Vyrábíme kovové nářadí na domácí zabíjačku. ZVONEK NA PRASE - na oškrábání štětin z prasete ROZPORKA NA PRASE - háky na zavěšení prasete při vybrání vnitřností NARÁŽKA (PLNIČKA, NABÍJEČKA) NA JITRNIC. Pro státní instituce ( školní jídelny, mateřské školky apod.) možnost fakturace a platba převodem.


Grilování a grilovací potřeby Grilování je tepelná úprava pokrmu, při které na pokrm působí teplo, vyvolané elektrickou topnou spirálou nebo žhnoucími kusy paliva. Teplota okolního vzduchu při grilování by neměla být příliš velká. Kromě grilu jsou pro grilování potřeba i různé potřeby , náčiní a pomůcky, bez kterých se při pohodovém grilování neobejdete.


Jistě oceníte naši bohatou nabídku potřeb pro grilování , jako například grilovací jehly, rošty, kleště, obracečky, vidličky, misky, servírovací tácy, grilovací nářadí, opékače na ryby, příbory, zástěry, ubrousky, zápalky.

Jehly jsou vhodné k použití i pro přípravu jídel v pánvích nebo pečících troubách. Buďte skutečnými mistry, jako sám velký Śéf. Pořiďte si náčiní, které z vás udělá zručné krále všech barbecue a grilovacích party.


Kvalitní kuchyňské potřeby jsou v každé kuchyni nezbytné. Přípravu veškerých pokrmů vám velmi ulehčí klasické kuchyňské náčiní jako jsou struhadla, škrabky, vařečky, naběračky, obracečky z různých materiálů. Vyberte si dřevěná, bambusová a plastová prkénka na krájení různých velikostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky