úterý 3. května 2016

Multifunkční hrnec ecg

Atraktivní výrobky dostupné pro každého. Elektroniku a domácí spotřebiče vyvíjíme s ohledem na nároky současného zákazníka. Nasloucháme spotřebitelům a produkty neustále zlepšujeme, aby plnily, co se od nich očekává, některé roli domácího pomocníka, jiné multimediálního společníka.


Multifunkční hrnec ecg

Velký LCD displej zobrazuje nastavení času i teploty pro režimy vaření. Veškeré informace o produktu. Na LCD displeji si velmi snadno nastavíte dobu, po kterou chcete, aby se jídlo připravovalo. Co je multifunkční hrnec. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce.


Multifunkční hrnec , multicooker, chytrý hrnec , pomalý hrnec … takhle všelijak se tomuto kuchařskému „zázraku“ přezdívá. Vám další akce na MULTIFUNKČNÍ HRNEC ECG. Akci na MULTIFUNKČNÍ HRNEC ECG naleznete v prodejnách PENNY Market. ECG MH 1Multifunkční hrnec.


Prohlédněte si celý leták PENNY Market nebo všechny akční ceny PENNY Market. C, přehledný dotykový ovládací panel, LCD displej, průhledná poklice, set fondue vidliček, mřížka na vaření v páře, mřížka na. Společně se značkou ECG jsme pro vás chutných receptů pro váš multifunkční hrnec. Každý model má totiž nejen přednastavené programy, ale také možnost manuálního nastavení teploty, způsobu ohřevu a doby ohřevu.


Jeho dominantou, na přední části hrnce, je přehledný dotykový ovládací panel s jednoduchými popisky a přehledným LCD displejem, který Vás bude informovat o aktuálním stavu. Díky průhledné poklici získáte neustálý přehled o. Hrnec má ve výbavě skleněnou poklici. Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec. Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den. Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost.


Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí. Vařte bez připálení a nutnosti stálého míchání s keramickou nádobou, která zaručuje perfektní a rovnoměrnou tepelnou úpravu připravovaného jídla. Vybrat si můžete klasické vaření, dušení, smažení, fritování, grilování, zapékání, vaření v páře či přípravu fondue. Spotřeba během fritování je l oleje.


Nahraďte několik svých hrnců, které běžně používáte tímto jedním, multifunkční a opravdu spolehlivým kuchyňským pomocníkem. Nastavení vlastních preferencí cookies. Royalty Line Mramorový kastrol s poklicí RL-BR28M o průměru cm. Jeden hrnec , nespočet pokrmů Není třeba mít zaskládanou kuchyň hromadou spotřebičů proto, abyste dokázali uvařit všechna svá oblíbená jídla.


Multifunkční hrnec ecg

Lze používat na pečení, vaření, vaření v páře, smažení, fritování, zapékání, fondue a pomalé vaření. Varná nádoba o objemu 5l, max 3l. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Zdenek : dostali jsme jako dárek k zakoupené matraci multifunkční hrnec ,ale bohužel s kuchařkou ve španělštině,moc vítám že jste přidal odkaz na kuchařku,díky Hostě moc,že to upravila na rozklik protože hrnec jsem odložila na neurčito,že v něm neumím vařit a španělštinu bohužel neovládám tak mi pomůže tento. Akce na téma multifunkční hrnec najdete na Skrz. Tekintsd meg a termék információit. Pomalý hrnec je velmi jednoduché zařízení. Umožňuje vám nastavit to, za jak dlouho se hrnec vypne.


Některé modely se dají nastavit tak, že po vypnutí přejdou do režimu ohřevu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky