pondělí 30. května 2016

Victorinox škrabka

Victorinox škrabka

Full range available at Swiss Store. Free Shipping Available. Limited Edition In the true spirit of adventure, we love to push the boundaries. Whether that’s in terms of aesthetics, creativity, engineering or functionality, to truly innovate you must explore the road less travelled. Veľmi obľúbený model s vysoko-kvalitným ostrím a drevenou rúčkou.


Hodí sa do každej kuchyne. S nimi jde vaření od ruky. Navíc je zaručena vysoká kvalita výrobků. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Model s kvalitním ostřím a polypropylenovou rukojetí.


VICTORINOX škrabka na brambory 5. Díky ostré čepeli a malé mezeře mezi čepelí a vodicí lištou budou loupané plátky velmi tenké. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Lifetime Warranty - Buy Now! Hodnocení produktu: (recenzí). Vyrábí nejen oceňované nože, ale i jiné nožířské výrobky.


Celokovová praková škrabka na ovoce a zeleninu má kvalitní ocelové ostří. Určeno pro praváky i pro leváky. Vhodné na brambory, zeleninu, ovoce apod.


Doporučuje se však ruční mytí. Vyberajte si Škrabky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Vďaka ostrej čepeli a malej medzere medzi čepeľou a vodiacou lištou budú lúpané plátky veľmi tenké. Victorinox je značka kvality. Skladem- Kč s DPH Kč s DPH.


Univerzální škrabka na brambory nebo rajčata. Nerezová pilková čepel, plastová rukojeť. A lot has changed since then but the humble Swiss Army Knife (SAK) has stayed ever present. Odpad je vyhazován přímo do popelnice. Nabízí švýcarské armádní nože, kuchyňské nože, hodinky, vybavení na cesty, módní oděvy a parfémy.


Ibach v Kantonu Schwyz, který leží v srdci. I will call and find out. Vyrobena z kvalitního materiálu, velmi ostrý nerezový břit, pro přípravu jemných julienne proužků, vhodná do myčky na nádobí.


Ostří škrábací části je z horní i dolní strany vroubkované o délce cm. Vroubky krájecí části zajistí snadné a rychlé škrábání i měkkých částí zeleniny či. Vyberte si praktické škrabky z naší nabídky kuchyňského vybavení.


Mimoriadne obľúbený model s kvalitným ostrím a drevenou rukoväťou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky