čtvrtek 19. května 2016

Nejlepší indukční varná deska

Za relativně slušnou cenu se dočkáte indukčních zón, které jsou vybaveny intuitivním ovládáním s drážkou. Ovládání je nesmírně pohodlné a přirozené. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Princip samotného ohřevu je zde však úplně jiný.


Inteligentně rozpozná nádobu a ohřívá přímo její dno. Ihned po odejmutí nádoby se varná zóna rychle ochladí, čímž se minimalizují bezpečnostní rizika a možnost připálení zbytku jídla.

Indukční deska představuje nejlepší variantu ohřevu. Proč je indukční varná deska nejlepší ? Slyšeli jste už o tom, že vaření na indukční desce je rychlejší, úspornější a bezpečnější? A zajímá vás, jestli je to skutečně tak? Efektivní a tím pádem i úsporné vaření na indukci oceňuje stále více kuchařů. Tepelnou energii dokáží totiž na indukční varné.


K ohřevu se využívá indukce (magnetické technologie), kdy se deska a varná plocha sama o sobě nezahřívá, ale naopak zahřívá dno hrnce. Nejen, že teplo neuniká po stranách a vy tak šetříte výdaje na energiích, ale jde. Vybíráme: indukční deska (pokračování) Jaký by měla mít varná deska příkon?

Zvláště pak pokud budete chtít současně využívat všechny plotýnky a plánujete vařit pro více lidí, je vyšší příkon nutností. Nabízí varné zóny různého výkonu a průměru. Každá varná zóna je vybavena funkcí Powerboost a indikátorem zbytkového tepla. Dětská pojistka chrání před nežádoucí manipulací s ovládáním. Dotykové ovládání je umístěno v přední části a je velmi intuitivní.


Zmínit můžeme například časovač, se kterým si pohodlně navolíte začátek i konec vaření. Oceníte také funkci nastavení teploty, některé funkce dokonce umožňují i. To znamená, že například neuniká okolo hrnce jako u vaření na plynu, ani nedochází ke „zbytečnému“ ohřívání samotné desky, k čemuž dochází například u sklokeramiky s topnou spirálou. Varná deska je jedním z nejdůležitějších a také nejvytíženějších elektrospotřebičů v každé běžné kuchyni.


I ten kdo vaří opravdu minimálně a nebo jenom ohřívá občas nějakou tu plotýnku využije. Náklady na nákup a provoz keramických a indukčních varných desek se výrazně liší. Je důležité zvážit váš styl vaření, bezpečnost, účty za energii a čas, kdy rozhodujete o tom, co je nejvhodnější. Sklokeramická varní deska. Je vzhledově stejná jako indukční , liší se ale způsobem ohřívání hrnců a pánví.


Funguje na stejném principu jako elektrická plotýnka. Rozehřeje se a její sálavé teplo přijímají nádoby, které jsou na ní položené. Je totiž změřeno, že nejvíce efektivní a nejrychlejší je indukční varná deska elektrická, po ní sklokeramická varná deska a na místě třetím a zároveň posledním varná deska plynová.


Desku je možné ovládat z pohodlí sedačky.

Deska má indukční varné zóny, dvě z nich jsou spojené do jedné flexi zóny. Electrolux EIV6z modelové řady Inspiration s dotykovým ovládáním a podsvícenými ukazateli dokáže maximalizovat výkon díky funkci Power Boost. Chytrá technologie Bridge vám umožní spojit obě varné zóny na levé straně v jednu velkou. Nejlepší přítel kuchaře, kuchyňská varná deska , je základem vaření.


Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně. Vybírat spotřební zboží není vždy jednoduché. Na trhu je mnohdy široká nabídka a vy jste tak nuceni procházet desítky modelů, porovnávat jejich parametry a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky