pondělí 2. května 2016

Omnia sklenice

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Sklenice zavařovací 7ml omnia FRANKO. Zavařujete-li rádi, jsou ty.


Sada kusů na zavařovací sklenice OMNIA sada kusůvelikostipro zavařování do 1°CVíčko na zavařovací sklenici OMNIA s červeným těsněním. Víčka nabízíme ve dvou praktických velikostech.

Nabízíme široký sortiment zavařovacích sklenic. Levné sklenice na zavařování TWIST, OMNIA s víčkem. Tato velikost s objemem 5ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny. Vynikající pro otevírání zavařovacích sklenic se šroubovacími i omnia víčky bez rizika jejich poškození, vhodné pro otevírání lahví se šroubovacími uzávěry. Skleněná zavařovací sklenice , která je vhodná na zavařování všech možných potravin určených k tomuto účelu - zelenina, ovoce, džemy apod.


Tyto zavařovací sklenice jsou na šroubovací víčka. Během několika dní se rozběhne mléčně kvašení a víčka se vydují.

Když začnou víčka zase klesat, je čas přenést sklenice na chladné a tmavé místo a nechat ještě 2-týdny dokvasit. Rozměry: objem l, pr. Na sklenice Omnia patří zamačkávací víčka značky OMNIA. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla.


Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd. K těmto sklenicím doporučujeme zakoupit tyto víčka.


Jungmannova 49 Kyjov. Radmila Chrastinová tel. Gastro vybavení a velkoobchod GastroSuper. Využijte také velkoobch. Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck.


Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. Balení obsahuje víček. Materiál - hliník, guma.

Kitchen Craft Klasická zavařovací sklenice se šroubovacím víčkem 4ml KCJARRD1. Orion Víčko kovové BIO KARO 10ks. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. T zavařovací sklenice Omnia 7ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze M. Omlouváme se, ale zboží již n. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Upozornění Kvůli zamezení mezilidského kontaktu je nyní možné platit pouze předem bankovním převodem nebo pomocí platební karty.


Velmi praktické jsou například skladovací sklenice s jednoduchým a zcela neprodyšným zavíráním na klip.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky