pondělí 2. května 2016

Kuchyňský robot zelmer

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. LCD – mixovacia nádoba s plniacim otvorom, krájač, šľahač, nôž krájača, kotúč na hranolky, trecie kotúč, kotúč krájače, strúhadlo, zatláčadlo a dávkovač šľahače, zatláčadlo a dávkovač krájača, nadstavec ku kotúčom, hnetacie háky, hlavica šľahače a šľahacie metličky a lopatka.


Mistrovský a stylový pomocník v kuchyni. Technologie planetárního míchání zajistí správné promíchání přísad. Sledujte nové video-recenze od týmu Okay! Roboty - Katalog Roboty.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Výkonný kuchyňský robot s planetárním systémem míchání, díky kterému je možné dosáhnout maximálně vyhněteného těsta. Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. S jeho pomocou môžete miešať rôzne prísady, hniesť cesto alebo šľahať bez vynaloženia námahy. Vďaka technológii planetárneho miešania zaručuje správne premiešanie všetkých prísa čím sa dosiahnu vynikajúce výsledky vašich pokrmov.


Zelmer - Katalog Zelmer. Jeho konštrukcia je pevná a odolná. Pojistka proti přehřátí mixér automaticky vypne v případě, že dojde k nebezpečnému zahřátí motoru v průběhu jeho používání. Umývání v myčce umožňuje jednotlivé díly robota umývat v myčce.


Designové mašinky z Německa. Doprava zdarma téměř na všechno. Většina produktů vyskladněna do hodin. Vyberte si do kuchyně jen ten nejlepší a nejvýkonnější.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kuchyňský robot. Objevte sortiment kuchyňských robotů Tefal, ideálních pro přípravu dortů, chlebového těsta i těsta na pizzu. Dejte volný průchod své kreativitě. Rychlou výměnou nástavců můžete vytvářet plátky, hranolky nebo šlehat, míchat či hníst těsto. Kenwood kMix KMX 7BK – nový kuchyňský robot z řady kMix je nejen stylovým doplňkem do kuchyně, ale také skutečně výkonným kuchyňským pomocníkem.


Popis: Velmi málo použitý. Masomlýnek má oboustranný nůž, mlecí kotoučče, nástavec na plnění klobás. Každý, kdo si jednou kuchyňský robot pořídí, už odmítá vařit bez něj. Doba, kterou strávíte krájením zeleniny, mletím masa nebo třeba šleháním smetany, se s ním totiž výrazným způsobem snižuje. Vše, co dříve trvalo věčnost, je s kuchyňským robotem hotové během krátké chvilky.


Kuchyňský robot za akční ceny. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. V této sekci najdete základní a přídavné příslušenství a současně nejprodávanější náhradní díly, Pokud hledaný díl na shopu nenaleznete, kontaktujte nás mailem nebo telefonicky.


Zachovalý, téměř nepoužívaný. Ideálně osobní vyzvednutí Praha 9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky