středa 15. července 2015

Lednice za odvoz

Mrazák funkční lednice přestala chladit. Pokud někdo zvládne opravit. Inzeráty podobné - lednice za odvoz. Pračka lednice z mrazakem. Sháním levné lednici s mraza kem pracku.

Chomutov Marketa Nagyova. Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lednice za odvoz.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nabízím funkční lednici s mrazákem za odvoz - Hradec Králové. Lednice už něco pamatuje, proto jí chce občas zkontrolovat mrazící desku.


Vždy byla v dobrých rukou (žádná plíseň nebo podobně).

Má přihrádky, přihrádky ve dvířkách a horní mrazící šuplík. K odběru ke v pátek 29. Zájemci, prosím o urychlené. Softshellové kalhoty, bunda, nějaké tepláky a trička.


Daruji za odvoz mix jarního oblečení pro kluka vel. Některé věci poničené (nevypratelné fleky nebo díra, kterou si šikovná paní vyspraví), jiné pěkné. Lednice je nová nepoužitá pouze rozbalená z původního balení.


Horní plastová lišta je prasklá, ale na funkčnosti to žádný vliv nemá. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.


Cca dva roky stará lednice za odvoz. Jinák velmi dobrý stav. Prosím, volejte jen pokud máte SPOLEHLIVOU možnost odvozu a odnosu z Prahy ve všední den v dopoledních hodinách.


Kdo daruje ledničku za odvoz. Dobrý den sháním malou ledničku s mrazakem ,děkuji moc za nabídky budu moc ráda. Praha - Praha mikro USB nabíječka na mobil. Vybírejte z 5inzerátů.

Elektro - Lednice za bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodám tuto novou, pouze vybalenou kombinovanou lednici Candy. WiFi připojení, snadné ovládání ve smart aplikaci ve Vašem mobilu a mnoho dalších funkcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky