úterý 21. července 2015

Forma na nanuky

SteccoFlex je nová a unikátní forma ze 1 silikonu pro výrobu nanuků Kapacita formy vám umožní výrobu ks nanuků najednou Ohebnost formy nabízí možnosti pro vytvoření. Forma na nanuky S Mini Classic 8ks. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Balení obsahuje formy.

Dodáváme ve více barevných provedeních bez možnosti výběru. Díky tvořítku na zmrzliny vytvoříte snadno až lahodných domácích nanuků najednou. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY potravinářský materi. Pro snadnější vyklopení zmrzliny se doporučuje před použitím opláchnout formu vlažnou vodou.


Plastová forma na nanuky nebo semifreda tvarů. Sada s vykrajovátkem pro vykrojení piškotu, nebo těstového základu. Naplňte ovocnou šťávou, tvarohovou či jogurtovou směsí a vytvořte domácí zmrzlinu.


Opláchněte formu vlažnou vodou, aby se zmrzlina lépe vyklápěla. Není vhodné k mytí v myčce.

Cena za 6ks, barvy dle dostupnosti. Sada formiček na nanuky se stojanem Snips Mister. Silikonová forma na nanuky – kusy čokoláda - Silikomart. Formy na výrobu domácej zmrzliny v mnohých tvaroch a veľkostiach môžete vďaka moderným materiálom používať opakovane a naozaj veľmi dlho. Zmrzlina sa z formy, vyrobenej z pružného silikónu, veľmi ľahko vyberie.


Zázračná čistiaca špongia s nanotechnológiou ks. Ochucovacia pasta HRUŠKA 80g HoHo. Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 500g.


Originální forma na nanuky Vám pomůže vyrobit zmrzlinu všeho druhu, ovocnou, vodovou, smetanovou. Stačí pouze naplnit formy a poté nechat v mrazáku. Můžete vyrobit nanuky. Mějte svou domácí zmrzlinu kdykoliv, kdy na ní budete mít chuť. Domácí nanuky si oblíbí celá rodina.


Osviežte sa ľadovým drinkom. Vytvorte si kocky ľadu v mrazničke vo formičkách na ľad a schlaďte si pomarančový džús, čaj alebo si pripravte ľadovú kávu či nejaký exkluzívny drink. Silikónové formy na ľad sú jednoduché a šikovné na použitie.


Běžná cena dlažby v obchodě je 7kč m2. Při odběru 1kusů cena 27-kč za.

Plastový výrobník nanukov pripomínajúci dáždnik. Zábava pre deti i dospelých. Vyrobena je z kvalitního plastu ve tvaru nanuku.


Pro pohodlné vyklopení zmrzliny se doporučuje před použitím opláchnout vlažnou vodou. Vážení zákazníci, čo sa týka doručovania zásielok okrem úhrady bankovým prevodom je opätovne možné využívať aj formu DOBIERKA, ale úhrada je možná len platobnou kartou!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky