pátek 31. července 2015

Prodám lednici brno

WiFi připojení, snadné ovládání ve smart aplikaci ve Vašem mobilu a mnoho dalších funkcí. Celkový objem 3l Objem lednice 2l Objem mrazáku l Hlučnost dB Elektronické ovládání. V kategorii elektro bazar můžete najít zboží jak bazarové, tak i nové od samotných prodejců, kteří využili náš bazar s elektronikou. Najdete zde velký výběr LCD televizorů, DVD přehrávačů, domácí kina, digitální fotoaparáty a zrcadlovky, kompletní foto.


Obyvák má sedačku do účka s úložným prostorem ,vrchní skříňky a je vybaven kamny na PB. Součastí je i ložnice s. Téměř nepoužívaná, skvělý stav. Rozměr výška 132cm x šířka 94cm. Prodám lednici Polair CM 107.


Značka JBG - typ LDE - 9-05Vitrína obsahuje led zářivky na skleněné police, v ceně také jedno náhradní sklo do police. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Lednice nahoře, dole dva mrazící b. Starší funkční lednice. U lednice je zlomené madlo. Vhodná do karavnu nebo na loď.


Jedná se o chatu m se zahradou 3m která stojí u zmíněné řeky. Malebné zákoutí v chatové oblasti, využívané hlavně pro rybaření a. Bez záva neměnila bych, ale bohužel v nové kuchyni bude vestavná lednice. Používaná cca roky, kupovaná v Dataru. You can get a train back from Valtice to Brno also via Břeclav. Bazar a inzerce chladničky.


Zde naleznete inzeráty s tématikou lednice. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky lednice, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky lednice na Vámi zvolené téma inzerce. Zcela tichý chod – vhodná i do jednopokoj. Dveře lze otvírat na pravou i levou stranu.


Velmi pohodlný, ideální pro rychlé cestování na delší trasy, zadní nástavba upravená pro spaní,el. Lze použít třeba na zimní uskladnění jablek, nebo jako… okres Brno -venkov. Vyberte si u nás levnou lednici nebo mrazák. Nabízíme pro Vás lednice a mrazáky za výhodné ceny, které jinde nenajdete.


Zařízení bytu je možno ponechat po dohodě. Byt je velice slunný, orientace na jih. V okolí je výborná občanská vybavenost, škola, školka, obchody. Výborná nabídka, doporučujeme.


Foto momentálně nemám tohle je z internetu, ale odpovídá. Domy byty reality – prodej nebo kup. Zboží je možné po dohodě zaslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a sR.


Záruku má ještě na rok. Je velice tichá a čistá! Jediné co je potřeba je nechat opravit (zalepit)nebo vyměnit výparník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky