pátek 24. července 2015

Pedigová ošatka

Naskladňujeme do pracovních dní. Ošatka oválná 26xcm. PEDIGOVÁ OŠATKA KŘUPÁK. Vhodná na kynutí cca kilového chleba. Pedigová ošatka na kynutí chleba tradičního tvaru.


Rozrměry ošatek jsou vnitřní.

Naše společnost již téměř let vyrábí pekařské ošatky, které slouží na kynutí těsta v pekárnách. Pekařské ošatky se vyrábí z přírodního materiálu – pedigu o tloušťce od mm - mm. Pedig je vyráběn z ratanu, který roste v tropických oblastech Asie. Odebrat z oblíbených Do oblíbených Poslední na skladě. Všechny se vyrábí ručně.


Deni, ta je moc krásná, nedivím se, že měla úspěch, zdravím a držím palečky, ať vše dopadne dobře. Určená na finálne kvasenie chleba. Doporučujeme : - před použitím vysypat moukou.

Bochník po vyklopení na plech získa nielen pravidelný tvar, ale aj ľahko zdobený povrch. Pred vložením cesta do ošatky bochník aj formu dôkladne posypte múkou. Pozor na rozmery, nie každému sa zmestí do rúry. Proutěné výrobky a zboží do domácnosti i na zahradu. Velkoobchod dárkové zboží.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Výborná údržba, různé velikosti, viz varianty zboží. Okrúhla pedigová ošatka na 7gramový chlieb.


Ratanová mísa na kynutí chleba. Podrobné informace o rozměrech ošatek naleznete v přiložené tabulce. Je vyrobená z prírodného materiálu pedigu. Orientačné množstvo múky je 3g (nami udávané veľkosti chleba sú v upečenom stave, múky treba vždy cca polovicu).


V každom prípade je však potrebné vopred kapacitu vašej ošatky vyskúšať, pretože jednak každá ošatka je. Jsme specialisté na domácí pečení chleba. Máme kompletní sortiment od kvásku, přes různé typy mouk až po ošatky a doplňky v podobě chňapek, špachtlí a zástěr.


Oválná ošatka na přípravu domácího chleba vám pomůže připravit dokonalé čerstvé domácí pečivo. Využijete ji na kynutí těsta, uskladnění chleba, servírování pečiva i jako dekoraci.

Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak. Na dotaz 21Kč včetně DPH. TATO VELIKOST JE POUZE NA OBJEDNÁVKU. Ručně vyráběná ošatka z přírodního pedigu na přípravu domácího chleba.


Slouží pouze na kynutí. E-shop a kamenné predajne s pomôckami a potrebami na pečenie a varenie. K tomuto zboží Vám doporučujeme přikoupit Nařezávač - žiletka na chléb a domácí pečivo. Vážení zákazníci, v součas.


Jsou kvalitní a prověřeny mnohaletým používáním v pekárnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky