čtvrtek 30. července 2015

Termohrnek zoot

I když prodáváme pěkný hadry, to nejlepší zažíváme bez nich. Vybírejte online z 2značek, zkoušejte v kabinkách Výdejen radosti a plaťte až po vyzkoušení. Změňte s námi svět nakupování a dobře se u toho bavte.


KeepCup je australská značka ekologických hrnků, které posbíraly spoustu ocenění. Nelíbila se jim ale velká spotřeba materiálů a zbytečné znečišťování životního prostředí. A tak se zrodil nápad na výrobu.


Můj profil (Přihlášeno za zákazníka) Přihlášení. Celý termohrnek se dá snadno rozebrat a umýt v myčce. Můžeme ho doporučit i dětem.


Při měření teplot měl termohrnek po hodinách teplotu vody °C. Nedoporučujeme do něj nalévat vařící nápoje, napili byste se až odpoledne. I při nalití horkého nápoje zůstává termohrnek chladný.


Představujemenbsp;KeepCupnbsp;nové generace! Fialový hrneknbsp;je vyrobennbsp;znbsp;recyklovatelných netoxických materiálůnbsp;a je vhodnýnbsp;do mikrovlnky i myčky nádobínbsp;a hlavně do hlavnbsp;většiny presovačů, takže se s ním můžete každé ráno stavit po cestě do práce pro svou oblíbenou drogu. Za tímhle účelem byl ostatně i designován – aby. Frank Green není značka zelená jen na papíře!


Neplýtvá obalovými materiály a používá ekologický inkoust. A hlavně, tyhle hrníčky rozhodně do žádné tašky nevytečou! Mimo jiné značka podporuje.


Ať už se budete chtít zahřát a vychutnat si černý, zelený nebo tatranský čaj, věřte, že od teď to bude vysoce stylová záležitost. SmartCup se stane nedílnou součástí vašeho rána. Díky materiálu skvěle drží v ruce i při dobíhání na tramvaj. Rafinovaný otvor na pití eliminuje nepříjemné nehody s politím. Barevná kombinace je jednoduše odzbrojující.


Stylové dámské oblečení a móda od předních značek za ceny, které potěší. To nejlepší od Dorothy Perkins, Vero Moda, Alchymi a dalších kreativních výrobců. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Keepcup designové termohrnky. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu.


Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. I tak však nelze KeepCup považovat za perfektně těsnící termohrnek - při silném třesení či obrácení hrnku celý obsah uvnitř neudrží. Vylepšený skleněný KeepCup Longplay s otvorem na brčko ve víčku. Je vyrobený z materiálů šetrných k životnímu prostředí.


Tento designový termohrnek můžete na rozdíl od jednorázových neekologických kelímků používat opakovaně. Je lepší než kelímek co dostanete v kavárně, ale špunt se časem malinko prohne a pak už tolik netěsní, takže ne zas o tolik. Ve stojánku v autě i při větších zatáčkách obstál, ale na ležato bych ho nepokládala.


Dále počítejte s tím, že to není termohrnek , ale hrnek z tenkého plastu takže vše v něm rychle. Rady a informace, jak si užívat, milovat, být chytrá, krásná a štíhlá. Novinky a nejnovější módní trendy.


Originální australský design. Ideály KeepCup jasně deklarují boj proti lenosti a pohodlnosti. Při poskytování služeb nám mohou pomáhat soubory cookie.


Plně respektujeme nastavení vašeho prohlížeče. Chcete-li cookie vypnout, učiňte tak ve vašem prohlížeči.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky