středa 22. července 2015

Eshop tescoma cz katalog

E-shop Tescoma TESCOMA klub Blog TESCOMA magazín Dárkové poukazy Informace o elektroodpadech Vše o nákupu Způsoby doručení. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby. Novinky, oblíbené výrobky za akční ceny, recepty, tipy,. Dobrý den, ráda bych se zeptala,mám kartu Tescoma ale. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce.


Desítky oblíbených produktů TESCOMA můžete teď získat za mnohem zajímavější ceny. Níže najdete aktuální katalog zlevněných produktů. Vybavte svou kuchyň nádobím a vybavením špičkové české kvality i vy! Každý měsíc něco navíc!


Prohlédněte si nejnovější vychytávky, světové patenty a svěží nápady. Dopřejte si originální kulinářské i gurmánské zážitky s kuchyňskými pomocníky TESCOMA. Stovky úžasných vychytávek pro kreativní chvilky v kuchyni – formy, formičky, vály i válečky, které ocení každý, kdo si bez pečení nedokáže život představit. Cukrářské pomůcky DELÍCIA navíc uspokojí i nejnáročnější profesionály.


Eshop tescoma cz katalog

Náš obchodní partner (dodavatel) Tescoma je česká společnost nabízející zákazníkům kvalitu, spolehlivost, komfort a neotřelý moderní design. Nově můžete nakoupit také v naší kamenné značkové prodejně Tescoma v Olomouci. Horké i studené, alko i nealko – TESCOMA má vše pro stylovou přípravu a vkusné servírování vašich oblíbených nápojů. Museli jsme zavřít, ale i tak nakoupíte-na eshopu.


Naše prodejny jsou z nařízení vlády zavřeny, ale provoz internetového obchodu eshop. Vykrajovací formy usnadní a urychlí přípravu sladkých i slaných pokrmů. Plát těsta se nanese na vykrajovací formu a pomocí válečku se najednou vykrojí až kousků cukroví nebo pečiva. Kvalitní nerezové nádobí pro profesionální i domácí kuchyně, pánve všech velikostí i oblíbené a mimořádně bezpečné tlakové hrnce ze špičkových materiálů.


Nový katalog TESCOMA plný nápadů, slev a novinek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Recepty na prípravu domácej ovocnej, smotanovej, čokoládovej, tvarohovej a jogurtovej zmrzliny aj sorbetov vo vnútri balenia.


Vyrobený z tepelne odolného plastu a žiaruvzdorného silikónu, teplomer a pružina z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Plastové odštavovace sú voči citrusovým plodom šetrné, ovocná štava nemení chut ani vônu a zostáva dlhšie svieža. Zapichnite do olúpanej cibule rozkrojenej na polovicu a medzi ihlicami nakrájajte na plátky. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, vhodné do umývačky.


Vynikajúce na ľahké a bezpečné krájanie cibule. Získáte body, kterými si zlevníte příští nákup. Hodnota jednoho bodu je Kč. Všechny výrobky mají přiřazenu bodovou hodnotu.


Tyto body uplatníte jako slevu při svém dalším nákupu ve Značkovém eshopu TESCOMA. Ohodnoťte firmu jako první. Zobrazit celou nabídku. Upekli jsme pro vás katalog pro ja.


Eshop tescoma cz katalog

Jedná se o originální, kvalitní a dokonale funkční výrobky, které Tescoma nejen prodává, ale ve vlastním Design centru také sama vyvíjí a testuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky