pondělí 6. července 2015

Pivní soudky 5l

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. O letošní dovolené se ke slovu opět dostal pětilitrový soudek (někdo ho zove maxiplechovkou).


Existují dva druhy těchto soudků. Starý typ, který má otvor jen nahoře a ke kterému musí být speciální pípa obsahujíc pumpičku.

Druhý, nový typ, který má pípu integrovánu ve spodní části a. Právě žatecký chmel dává žateckým pivům jejich nezaměnitelný charakter. Pomocí tohoto adaptéru můžete chladit 5l soudky přes Vaše chlazení. Včetně uzavíracího ventilu J-G. K adaptéru na 5l soudky doporučujeme si zakoupit dvoudílnou zátku na 5l soudek, slouží jako těsnění.


Plní hodin denně, dní v týdnu. Získejte kvalitní Soudky v Tesco. Nakupujte v obchodu nebo online. Doručení dní v týdnu.

Sbírejte Clubcard body za váše nákupy. Pípa Profi-Tap komplet domácí výčep na 5l soudky (Výčepní zařízení na soudky 5l ) Výčepní zařízení - pípa vhodná pro všechny párty soudky l. Skvělý dárek pro všechny milovníky piva. Komletní sada obsahuje: - narážecí mechanismus s možností připojení bombičky nebo vzduchové pump.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Zanechejte nám váš e-mail a my vás budeme informovat až bude zboží skladem. Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - plnění soudků každý pátek a sobotu.


Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky. Otázkou však zůstává, zda by výrobci neměli prodávat 5l soudky spíš jako součást jakési „ pivní párty sady“. Takové označení by bylo o mnoho přesnější.


Samostatně by se zas soudek mohl prodávat jako „domácí soudek“ či „soudek na doma“. Vybrat si mohou samotné pivovary. Takový soudek na doma by byl navíc. PIVNÍ SKLO - tupláky a korbely.


Heineken pivo světlý ležák pasterizovaný 5l. Adaptér na 5l soudek piva - pomocí tohoto adaptéru můžete točit a chladit pivo z 5l soudků přes pivní chlazení. Zdravím, jmenuji se Honza bydlím ve Vizovicích a už nějaký pátek se věnuji sbíraní pivních soudků od piva.


Pro horké letní dny jsme připravili nabídku 5l soudků.

Ať jste připraveni na každou grilovačku, zahradní párty s přáteli atd. Aktuálně u nás najdete tyto soudky : Staročeský pivovárek v Dobrušce. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky