úterý 7. července 2015

Pod rozhlednou

Ubytování pod rozhlednou se nachází na okraji přírodní rezervace Toulovcovy maštale mezi obcemi Hluboká, Zhoř a Hněvětice na Chrudimsku. Ubytování je situováno na polosamotě zvané Borek, nedaleko pod rozhlednou Borůvka. All guest rooms at the guest house come with a seating area.


Hospůdka pod rozhlednou je sezónní rodinný podnik s prostředím pro zpříjemnění volného času a odpočinku. Naše okolí Hospůdka se nachází na pomezí přírodní rezervace Toulovcovy Maštale mezi obcemi Hluboká, Zhoř a Hněvětice v části zvané Přední Borek.

Jak sám název hospůdky napovídá, leží nedaleko rozhledny Borůvka, která patří k. Penzion nabízí ubytování v nadstandardně vybavených dvoulůžkových pokojích a rodinných apartmánech. Vítejte na stránkách malé chovatelské stanice pod Rozhlednou (Japan Chin) Japanchin je malý, klidný, společenský psík pocházející z dávné Číny a Japonska, který bere své hlavní poslání – milovat a obšťastňovat své pány – velmi vážně. Ubytování Pod rozhlednou features garden views, free WiFi and free private parking, set in Sloup.


All units comprise a seating area, and a fully equipped kitchenette with various cooking facilities, including a microwave, a fridge and a stovetop. The homestay offers a terrace. Bohdanka , Milan Dlouhý , Ladislav Sahulka , Tomáš Duspiva.


There is a garden with a barbecue at this property and guests can.

This feature is not available right now. Please try again later. Příjemné odpolední sousedské posezení pod rozhlednou ve Vrbici.


O zábavu se postaraly ženy z Flori - teamu z Doudleb n. Orlicí, hudební produkce Slávek Klecandr a Roman Dostál ze. Prohlédněte si inlustrační video kliknutím na tento odkaz. Nadstandardně zařízené pokoje jsou vybaveny kuchyňským koutem s vařičem a lednicí, vlastní koupelnou, samostatným WC a připojením k internetu.


Kemp Pod Rozhlednou se nachází v Aši na vrchu Háj, v nadmořské výšce7m. Kemp nabízí ubytování pro stany a karavany (cca parkovacích míst pro karavany, kapacita stanové louky cca 1stanů). Stylová restaurace nabízí stravování nejen pro ubytované, ale také pro širokou veřejnost. Můžete nás kontaktovat a objednat si stůl v restauraci, salónku nebo na venkovní terase. Hledáte ideální místo pro rodinnou dovolenou, k uvolnění z pracovního stresu či pro firemní akci?


This video is unavailable. Kraj pod Orlickými horami je zaslíbený turistům i cyklistům, báječnou dovolenou si tady užije celá rodina. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Penzion Pod Rozhlednou – wellness a ubytování Orlické hory Uspořádejte firemní akci v našem stylovém penzionu. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC) a smart TV.

K dispozici je také dětská postýlka a WiFi. V přízemí penzionu je prostorná restaurace s krbem. V letních měsících doporučujeme.


Sjezdovka se nachází na jižní stráni pod rozhlednou Štěpánka. Ze sjezdovky je překrásný výhled na Český ráj – směr Kozákov, Tanvaldsko, Jablonecko – dohlédnete odtud až k Ještědu. V podvečer se můžete kochat nezapomenutelnými pohledy na zapadající slunce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky