úterý 7. července 2015

Smaltované nádobí metalac

Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit. Sady nádobí BELIS - SFINX, METALAC. Historie výroby smaltovaného nádobí pod touto značkou je více jak 1let.


Smaltované nádobí SFINX je proslavené po celém světě. Nádobí SFINX je užíváno prakticky ve všech českých domácnostech po celé generace. Vyberte smaltovaný hrnec, smaltovanou pánev, smaltovaný hrnek, smaltovaný pekáč či například smaltovaný čajník v té nejvyšší kvalitě.

Ty jsou opatřeny otvorem pro únik páry. Plechy použité k výrobě hrnců mají tloušťku 5–milimetrů. Hrnce se vyznačují stálostí barev a vysokým leskem, rovněž nejsou. Vyrábí smaltované , nepřilnavé a nerezové nádobí. METALAC sada smaltovaného nádobí červený puntík, dílů je vyráběna ze speciálních plechů o síle – 25mm.


Podle nejnovějších průzkumů je smaltované nádobí absolutně zdravotně nezávadné což ho řadí na první místo ve zdravém vaření. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Není divu, že smaltované nádobí se dědí z generace na generaci. Jen se podívejte jak krásně se v něm dají. V naší nabídce naleznete různé velikost a designy položek jako smaltovaný hrnec, smaltovaný pekáč, smaltovaná.


Porovnávejte ceny internetových obchodů a uživatelské recenze produktů. Nakupujte chytře na Superkauf. Metalac Sada nádobí červený puntík, dílů. Belis Standard smaltovaný hrnec cm. V e-shopu nakoupíte smaltované nádobí - smaltované hrnky, konvice, čajníky, cukřenky, mléčenky, misky a mističky, cedníky, nočníky, hrnce a kastroly, pánvičky, talíře, smaltované šperky a mnoho dalších výrobků.


Kuchyně a jídelna Vaření Hrnce Odebrat filtry. Luxusní produkty smaltované. METALAC sada nádobí cibulák ks nádobí je vyráběno ze speciálních plechů o síle – 5mm smaltování se provádí nanášením skleněného nátěru v několika vrstvách a zapečením při 820ºC nádobí opatřené smaltem je vysoce kvalitní výrobek odolný všem kyselinám, které se při přípravě jídla vyskytují.


Výhodou smaltovaného nádobí je především zdravotní nezávadnost, dlouhodobá životnost a rovnoměrná tepelná vodivost. Nádobí není náročné na údržbu, snadno se čistí. Jednoduše se čistí a udržuje. Lze mýt v myčce na nádobí.


Můžete použít všechny prostředky k čištění smaltované nádobí , a dokonce i přípravky z abrazivních materiálů.

Díky své odolnosti je mlékovar vhodný na všechny typy. V nabídce dalšího smaltovaného nádobí najdete i kastroly a rendlíky stejných typů jako hrnce a můžete si sestavit vlastní sadu za velmi přijatelnou cenu. Přes 7výdejních míst ve Vašem okolí!


Toto nádobí je vhodné na všechny typy spotřebiče včetně indukce a lze jej umývat v myčce na nádobí. Může být použito jak pro vaření, skladování či servírování jídel. Nejnovější průzkumy prokázaly jeho absolutní zdravotní nezávadnost. Jeho velkou výhodou je možnost použití na všechny typy sporáků včetně indukce a navíc také do trouby. Při vaření můžete používat kovové nářadí, které povrch nijak nepoškodí.


Smlatované nádobí lze využít na všechny typy ohřevu včetně indukce. Všechny části lze mýt v myčce na nádobí. Důraz u tohoto nádobí je kladen na praktičnost více než na design.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky