čtvrtek 9. července 2015

Pouzdra na noze

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Udržujte své řeznické nože ve formě a prohlédněte si širokou nabídku řeznických ocílek Wüsthof, Victorinox a Mikov různých délek a drsností. A abyste měli své ostré nože kam bezpečně uložit, v eshopu Kvalitní nože. Staňte se profesionálním řezníkem!


Kožené, textilní nebo kydexové pouzdra na nože a jinou výbavu.

Akce Novinka Tip Výprodej. Položek k zobrazení: 50. Filtr podle parametrů, vlastností a výrobců Značky. Swiza (1) Victorinox (42) Wenger (6) Materiál.


Jak jsme již zmínili, dá se pouzdro na nůž nosit několika způsoby, ke kterým musí být samozřejmě uzpůsobeno. Klasická pouzdra na lovecké nože nejsou nijak zvláštní. Mají buď v horní, nebo ve střední části průvlek na opasek, díky kterému zaujímají místo u našeho pasu.


Vyrobeny jsou z těch nejkvalitnějších a nejodolnějších materiálů.

Ochrana čepele 15cm Návlek, ochrana na čepel kuchyňského nože. Antikorozní olej Tsubaki Kanetsune Antikorozní olej, pro och. Leatherman, Victorinox a dalších. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Kožedělná výroba-nožířství. Elegantní značková kožená a nylonová pouzdra na kapesní nože. Nabízíme prestižní pouzdra firmy Victorinox - pouzdra jsou určena pro nejnáročnější uživatele. Stjeně jako nože Victorinox tak i pouzdra vynikají nadstandartní kvalitou při zachování příznivé ceny.


V nabídce Armedu naleznete kožená, nylonová i kydexová pouzdra na nůž. Nabízíme i ochranná pouzdra s pěnovou výstelkou, s kterými zajistíte bezpečný transport vašeho nože v zavazadle. Provoz během virové epidemie. Vážení zákazníci, prodejna zůstane i během následujících dni otevřena pro zákazníky, kteří si přijdou vyzvednout zboží z internetové objednávky.


Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferenc í. Používám hovězí useň o síle 5-mm. Usně barvím lihovými barvami různých odstínů, dle přání.


Jedná se o výrobu na míru, proto je nutné zaslat zařízení k tvarování pouzdra.

Barvu, zapínání a uchycení na opasek je možné přizpůsobit dle Vašich potřeb. Nejen, že kvalitním pouzdrem bezpečně schová nůž, ale zároveň chrání i sebe před případným poraněním. Produktů: Řazení podle: Podle abecedy. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Pouzdra pro krátké zbraně.


Nejprodávanější pouzdra na nože. Zpět na Realizované zakázky. Každý nůž by měl mít své pouzdro které ho chrání před poškozením a ztupením.


V naší nabídce najdete pouzdra pro většinu nožu v naší nabídce. Vyberte si pro Vás vhodný materiál, ať už originál z armádních přebytků, či reprodukci od známých značek jako jsou: VICTORINOX, LEATHERMAN, MIL-TEC. Profesionální nože, nástroje, ocílky a brusky německé firmy F. Nakupujte přímo u autorizovaného prodejce!


Pomocí klipu na opasek jej snadno připevníte a díky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky