úterý 7. července 2015

Osuska s kapuci

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Vybírat můžete z různých barevných provedení ze široké škály pro holčičky i pro chlapce. Na všech osuškách je hezká výšivka s dětským motivem.


Popis: Nová, x cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chlapecká osuška s kapucí Barva: šedá Materiál: 1 přírodní bavlna Rozměry: 75X75cm Kvůli opatření vlády bude naše prodejna do odvolání zavřená.


Objednávat můžete pořád online přes WWW. CZ a balíky vyzvednout osobně po telefonické nebo mailové domluvě v showroomu. A právě na tomto trojúhelníku vzniká prostor pro fantazie v podobě pohádkových postav nebo oblíbených zvířátek, jako je třeba žába, medvěd nebo tučňák.


Lindex nabízí inspirativní a cenově dostupnou módu ženám, které se zajímají o módní trendy.

Ano, přeji si být v budoucnosti pokaždé od Lidl Česká republika v. Váš souhlas k zasílání informací o dostupnosti výrobků můžete kdykoli odvolat. Měkoučká froté osuška s kapucí je vyrobena z kvalitní a měkké 1 bavlny. Dokonale absorbuje vlhkost a perfektně chrání pokožku vašeho miminka před chladem. Stokke osuška s kapucí pohladí jemnou pokožku Vašeho drobečka a každodenní koupání bude hned o něco snažší.


Sada obsahuje osušku s kapucí a žíňku. Vyrobeno ze 1 bavlněného froté. Schváleno dle certifikace Oeko-Tex Standard třída 1Lze prát v pračce na 40°C. Krásná dětská osuška s kapuckou.


Materiál: 1 měkoučká bavlna s velurovou úpravou Rozměry: 1x 100cm Vhodné již pro novorozená miminka, velice hřejivá an Levné vybavení dětské postýlky, mantinely do postýlky, levné zavinovačky, hnízdečka, povlečení s mantinelem, spací vaky, dětské povlečení, levné kojenecké oblečení. Osuška s kapucí Velour100x1- pink. Jedinečná bambusová froté osuška s kapucí v rozměru 100x100cm s výšivkou.


Osuškové pončo s kapucí Ledové království - Frozen - vyrobené z příjemně jemného a dobře savého 1 bavlněného froté 3gr. Přední stranu osušky zdobí obrázek princezny Elsy, na zadní straně je Anna s kyticí slunečnic. Rozměry tohoto ponča Ledové království - Frozen - jsou x 1cm.

Velmi dobře chrání Vaše děťátko proti chladu, dává mu po koupání příjemný pocit tepla a pohodlí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Unikátní kombinace ručníku a zástěry. Osušku si připněte kolem krku na suchý zip, takže máte obě ruce volné a můžete miminko bezpečně vyndat z vaničky. Dětátko si položte na hrudník a zabalte do měkké osušky s kapucí. Roztomilá osuška s kapucí.


Je příjemná na dotek a po koupeli krásně zahřeje. Díky kapuci do ní můžete děťátko zabalit doslova od hlavy až k patě. Výrobek prošel testy a neobsahuje žádné chemikálie ani umělé přísady. Doporučujeme pro děti od narození. Kojenecká osuška s kapucí GEORGE, šedá, motiv žirafa.


Všechny naše výrobky jsou atestovány a vyhovují normám na produkty pro děti do let v celé EU. Dětská osuška s kapucí vyrobená z kvalitního bavlněného froté. Produkt nabízíme v několika variantách - na kapuci je zobrazeno buď prasátko, sova či opice.


Dokonalý komfort dítěte zaručuje dodatečná bavlněná vrstva, která lemuje kapuci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky