úterý 21. července 2015

Regulátor stejnosměrných motorů

Free Shipping Available. Zapojení neobsahuje zpětnou vazbu pro udržení nastavených otáček. RC regulátory otáček stejnosměrných motorů.


PWM regulátor otáček motoru DC 12V 24V 6-30V Max 8A Display. Perfektní dílenské zpracování, design a možnost zařízení upevnit.

Návody Datasheety Heureka. S velmi přihodnými cenami, akreditovanými výrobky a kvalitním servisem, není žádné překvapení, že jsme celosvětově známí jako jeden z nejlepších dodavatelů produktů. Elektronický obousměrný regulátor otáček Hobbywing QuicRun A určený pro řízení stejnosměrných motorů.


Použitelný pro naprostou většinu RC modelů aut v měřítku 1:10. Regulator používá PWM (pulzně šířková modulace) využívající změny šířky proudového impulzu do motoru. Při pulzní regulaci zůstává.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.

Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Kč s DPH 1Kč bez DPH. Cena nyn í (s DPH): 1500Kč. Regulátor rychlosti DC motoru 12V-40V 10A.


Ve všech regulátorech této řady je využita nejmodernější vysokofrekvenční MOSFET technologie. Mikroprocesorem řízená logika, plně programovatelná. Umožňuje obousměrné ovládání chodu DC motoru s trvalým proudem až A (PLN20) nebo A (PLN40). PWM (pulse width modulation) regulátory se používají na regulaci otáček stejnosměrných motorů.


Jedná se o regulaci využívající změny šířky proudového impulzu do motoru, tím se liší od občj. Rozměry desky jsou 4xcm. Elektronická stavebnice obsahující kompletní sadu součástek, plošný spoj a návo popřípadě další prvky dle specifikace.


Kompaktní regulátor DC motorů MTR 2lze použít pro motory buzené permanentními magnety i pro derivační motory. Popis fungování: U regulátoru stejnosměrných motorů lze regulovat nejen kotevní napětí. Bez zpětné vazby pro kontrolu nastavených otáček. Napájecí napětí: 5-24V Regulovaný proud s malým chladičem na desce: 3A Regulovsný proud s e.

Obousměrný regulátor otáček pro stejnosměrné DC motory - PWM 6V-30V 6A Slouží pro regulaci tepelných spotřebičů, zdrojů světla (mimo žářivky a úsporné žářovky), otáček motorů (mimo jednofázové asynchronní s kondenzátorem). U motorů větších výkonů může být rotor dvoucívkový (svorky K, L, Q). Z kroužků je vinutí vedeno přes uhlíky (kartáče) na svorkovnici motoru. U větších motorů bývá odklápěč uhlíků, který po roztočení motoru spojí kotvu nakrátko přímo v motoru. Tím se ještě více sníží odpor spouštěče – sníží se.


Toto řízení šířky impulzu slouží k plynulé regulaci jasu žárovek, počtu otáček malých vrtaček nebo jiných stejnosměrných motorů. Oblast nastavení až 1. Nastavitelné omezení proudu (pouze pro stavebnici) chrání spojení při zkratu nebo blokování hřídele motoru. Vzhledem k tomu, že v době spuštění motoru DCstartovací proud je velmi velký. Stavebnice - nesestavená.


V době spouštění všech stejnosměrných motorů , s výjimkou velmi malých motorů , musí být v sérii s armaturou připojen další odpor. Tento přídavný odpor je přidáván tak, aby byla zachována bezpečná hodnota motoru a aby byl omezen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky