pátek 17. července 2015

Prkénko z olivového dřeva

Hranaté menší prkénko z olivového dřeva v moderní úpravě s minimalistickými rovnými liniemi a zaoblenými rohy. Skvělé na krájení i servírování, snadná údržba. Vyřezáno ručně z jednoho kusu dřeva v italské řemeslné dílně Arte Legno Spello. Kuchyňská prkénka z olivového dřeva jsou funkčním a nepřehlédnutelným pomocníkem v domácnosti.


Díky tvrdosti dřeva olivovníku, jež se řadí mezi nejtvrdší dřeviny na světě, vám při správné údržbě, budou prkénka sloužit opravdu dlouho.

Výrobky z olivového dřeva , olivovníku, od těch nejlepších italských a českých výrobců již let od nás pro vás. Jedinečnost a krása olivového dřeva skloubená s funkčností výrobků. Přírodní prkénko z olivového dřeva nepravidelného tvaru. Vyobrazená kresba je shodná s originální.


Hranaté prkénko z olivového dřeva v moderní úpravě s minimalistickými rovnými liniemi a zaoblenými rohy. Doplněné praktickým držadlem, ve kterém je vyvrtaný otvor pro zavěšení. Jeho získávání je šetrné k přírodě, protože na výrobu kuchyňského náčiní je používáno pouze kořenové dřevo ze znehodnocených stromů - zpravidla požárem.


Olivové dřevo se vyznačuje výbornou odolností, tvrdostí a dlouhou životností.

Pravidelné prkénko s rukojetí z olivového dřeva. Výrobky jsou ručně vyráběny z olivového dřeva , které je staré více než 3dlouhých let. Obrázek je pouze ilustrační, kresba dřeva se může lišit. Produkt je vyroben z jednoho kusu dřeva a není lakován. Jedná se produkty z prvotřídního olivového dřeva , které pro Vás dovážíme z Kréty.


Je určeno pro běžné používání. Po použítí omyjte teplou vodou, případně použijte houbičku, ne drátěnku, aby jste. Dřevo má samočistící schopnost. Produkty z prvotřídního olivového dřeva pro Vás dovážíme z Kréty. Jak olivovníky, ze kterých jsou zhotovené naše výrobky, tak i mistr řezbář, vyrostli na řeckém ostrově Kréta.


Nádherné kuchyňské prkénko z olivového dřeva jedinečného tvaru a velikosti. Každý kus je vyráběný ručně, má jedinečný tvar a strukturu dřeva. Bude nejen skvělý jako pomocník při krájení, ale hlavně na servírování pochutin, kdy na stole bude vypadat opravdu úchvatně.


Z olivového dřeva nabízíme lžičky, lžíce, naběračky, prkýnka, hmoždíře, obracečky, misky i mísy. Ekologické výrobky z olivového dřeva , olivovníku. Tato dřevina je člověkem kultivována již od 4.

Vyniká fascinujícím vzhledem, který rozmanitou kresbou letokruhů činí každý exemplář fascinujícím originálem. Povrch tohoto kuchyňského prkénka na krájení z olivového dřeva je záměrně ponechán v přírodní. Olivovníky se využívají nejen k výrobě oliv a olivového oleje.


Mimořádně tvrdé dřevo olivovníku má nádhernou kresbou a výrobky z olivového dřeva vypadají jednoduše nádherně. Každý výrobek je originálem a proto pokud není uvedeno jinak. Každé prkénko má svůj jedinečný tvar a velikost.


Jemný otěr olivového oleje dřevo obohatí, což. Nejstarší olivovník pochází z Kréty a jeho stáří se odhaduje na několik tisíc let. Dřevěné prkénko s držadlem z olivového dřeva. Skladem (ks) 27Kč bez DPH.


Tento přírodní skvost je zásluhou dlouhého růstu olivovníků, které rostou stovky. Velmi stylově na nich totiž můžete podávat nejrůznější pochutiny, salámy, sýry, olivy či nakládané papričky. Prkénka nemusejí sloužit jen na krájení. Překrásné masivní prkénko s přírodním vzorem olivového dřeva.


Je dokonalé i pro servírování menších dobrot. Název výrobce Lozano Červenka je elegantně vyryto z jedné strany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky