pátek 17. července 2015

Sada nožů fiskars edge

Sady nožů Fiskars Vám budou skvěle sloužit dlouhé roky. Mimořádně kvalitní práce Finských odborníků na sadách nožů Fiskars se samozřejmě odrazí i ve Vaší práci. Objednejte sady nožů Fiskars , lepší nože jste ještě neměli. Sada nožů EDGE má elegantní a moderní vzhled. Profesionální nože Fiskars EDGE elegantníhoa praktického designu.


Fiskars EDGE jsou potaženy speciální nepřilnavou vrstvou Softouch, snižuje tření, zamezuje opotřebení, zvyšuje životnost čepele. Přestává Vás bavit neustálé broušení starých kuchyňských nožů ? Vaše nože jsou tupé, špatně se s nimi krájí a vaření se díky tomu stává nutností, než radostí? V tom případě je čas si pořídit novou sadu nožů Fiskars ! Máme pro Vás výhodné sety, které jsou v nabídce pouze do vyprodání skladových zásob. Perfektní dárek pro Vás i Vaše blízké Sada. Rukojeti nožů Fiskarsjsou zataveny do střenky a tím je minimalizováno uvolnění a oddělení obou částí.


Použitá ocel výjimečné tvrdosti Vám zaručuje, že krájení bude vždy dokonalé. Jednoduchý přístup k nožům, umožňuje umístění bloku s noži pod velmi nízko zavěšenou kuchyňskou linkou. HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti).


Je všestranný pro krájení masa, zeleniny a sekání bylinek. Speciální povrch dokáže. Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí. Fiskars Edge mají elegantní, moderní design a inovativní prvky. Sada 5-ti nožů Fiskars EDGE je dodávána v dárkovém balení společně s dřevěným blokem.


Byly navrženy pro každodenní používání v kuchyni se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost a bezpečnost. Díky dlouhému modernímu držadlu se v ruce drží pohodlně a pevně. Rukojeti jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci a zároveň vypadaly moderně. Sada dvou nožů Fiskars obsahuje perfektně vyvážené základní nože pro přesné a snadné krájení. Nůž okrajovací a velký kuchařský nůž.


Pevná a odolná čepel je vyrobená z vysoce kvalitní nerez oceli. Moderní design sladěný s ostatním náčiním Functional Form. Sada 5-tich nožov Fiskars EDGE je dodávaná v darčekovom balení spoločne s dreveným blokom. Nože řady Functional Form.


Jde opět o pětidílnou sadu, jejíž součástí je opět i úložný blok. Na první pohled vás u této sady zaujme krásné, elegantní a velice vkusné černé. Ve společnosti Fiskars chápeme, jak důležitá je dobrá sada nožů pro skvělé vaření. Připravili jsme proto bohatý výběr náčiní pro nejrůznější způsoby přípravy jídla.


Sortiment našich nožů vyrobených z velmi kvalitních materiálů zahrnuje nože pro každodenní použití i cenami ověnčené nože pro mistry. Potah na čepeli je nepřilnavý pro potraviny, snadno se čistí a zvyšuje trvanlivost čepele. Postupný přechod mezi rukojetí a čepelí. Stav zboží Nov é, Doba dodání (od obdržení platby) 2-dny.


Blok na nože má měkký dotyko. Pýšiť sa môžu svojim trvanlivým ostrím alebo tiež ergonomickou a odľahčenou rukoväťou. Startovací sada velice kvalitních nožů Fiskars obsahuje pět základních druhů nožů , které nesmí chybět v žádné kuchyni. Sady kuchyňských nožů Fiskars na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Pyšnit se mohou svým trvanlivým ostřím nebo také ergonomickou a odlehčenou rukojetí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky